Jura koffiemachine

Een Jura koffiemachine heeft veel gebruiksgemak en een hoogwaardig design. Jura hecht veel waarde aan smaak en heeft de beste technologieën ontwikkeld om marktleider te zijn in hoogwaardige volautomatische koffiemachines. Met een Jura koffiemachine, haal je een stevige, duurzame machine in huis. De koffiemachines verschillen qua grootte, type display én het aantal koffiespecialiteiten dat je zet.

Lees meer

28 Productengevonden

Hoe kies je een JURA koffiemachine?

Jij bent op zoek naar een Jura koffiezetapparaat, maar weet nog niet precies welk model je moet kiezen. Alle Jura koffiemachines goed met elkaar vergelijken, is zo makkelijk nog niet. Om jou te helpen, leggen we de verschillen uit tussen de series en modellen van Jura. Zo maak jij gemakkelijker een keuze en weet je zeker dat je straks de beste Jura koffiemachine voor jou in huis haalt.

Kwaliteit van Jura

Alle koffiemachines van Jura worden gemaakt van de meet hoogwaardige materialen. Wanneer je een Jura in huis haalt, dan heb je een stevige, duurzame en energiezuinige koffiemachine in huis waarmee jij de heerlijkste koffie kan zetten. De Jura volautomaten zijn er in vele soorten te krijgen en maken bij elkaar meer dan 38 koffiesoorten met een druk op de knop. Wist je dat je tegenwoordig zelfs cold brew koffie kunt maken met de Jura Z10? Dankzij de nieuwste bonenmaler wordt de maalgraap van de bonen aangepast voor elk type koffie. Zo schenk jij de beste gemalen koffie ter wereld!

Schoonmaken van jouw koffiemachine

Dankzij het volautomatische reinigingssysteem is het schoonmaken van jouw Jura tegenwoordig heel makkelijk. Je hoeft de machine alleen maar te bedienen en hij doet al het werk voor jou. De lekbak en het koffiedikbakje kan je gewoon in de vaatwasser stoppen. Om de levensduur van een Jura machine te verlengen is het wel belangrijk om jouw Jura regelmatig te reinigen en te ontkalken.

Wat kun je van een Premium Jura dealer verwachten?

Het jij een probleem met jouw koffiemachine? Van een Premium dealer kun je de hoogste service verwachten. Wij zullen elke klant met een Jura machine helpen tot de oplossing gevonden is. Ook wanneer jij de mooie Jura niet bij ons hebt gekocht zullen wij je net zo goed helpen als de klanten die de machines wel bij ons hebben gekocht. Ook voor alle online aankopen gelden dezelfde service voorwaarden.

Heb je dus een probleem met jouw Jura en kun je deze niet zelf oplossen? Neem dan gerust contact op met onze service afdeling. Wij helepn je graag verder!

Filter & sorteer
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
28
28
24
7
28
24
7
21
7
18
16
7
12
15
7
18
7
17
19
7
17
7
18
7
15
18
7
16
7
24
16
3
1
1
1
1
1
1
1
2
2
6
1
1
10
21
13
6
5
2
28
6
1
15
4
1
20
1
1
4
1
1
2
1
Wis alle filters
28 Toon resultaten