Jura waterreservoir

Ben jij een trotse eigenaar van een Jura E- of Z-serie koffiemachine, maar heb je een nieuw waterreservoir nodig? Dan ben je op de juiste plek. Bij ons vind je Jura waterreservoirs die speciaal zijn ontworpen voor de Jura E- of Z-serie koffiemachines. Met deze waterreservoirs kun je genieten van de perfecte koffie, keer op keer.

Lees meer

3 Productengevonden

Onze collectie Jura waterreservoirs

Bij ons vind jeeen brede collectie Jura waterreservoirs voor E- of Z-serie Jura koffiemachines. We hebben een scala aan maten en modellen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Onze waterreservoirs zijn compatibel met alle modellen van BonneBella, E- of Z-serie koffiemachines. Of je nu een standaard waterreservoir nodig heeft of een met een grotere capaciteit, wij hebben wat je zoekt.

 

Gemakkelijke installatie

Onze Jura waterreservoirs zijn ontworpen voor gemakkelijke installatie. Met onze eenvoudige instructies kun je jouw waterreservoir in enkele minuten installeren en klaar maken voor gebruik. Je hoeft geen professionele installateur te zijn om onze waterreservoirs te installeren. Zo kun je snel en gemakkelijk genieten van jouw perfecte kopje koffie.

Ga naar alle Jura onderdelen

Andre Fieten