Barista accessoires

Als echte koffieliefhebber wil je natuurlijk niets anders dan de perfecte kop koffie zetten. Een goede Barista weet dat de juiste accessoires hierbij essentieel zijn. Bij Bonnebella hebben wij een ruim assortiment aan barista accessoires. Een aantal goede barista producten zulen de smaak van jouw koffie nog beter maken!

Lees meer

3 Productengevonden

Melkkan: voor de perfecte melkschuim

Een andere belangrijke barista accessoire is de melkkan. Met een goede melkkan kun je de perfecte melkschuim maken voor een cappuccino of latte macchiato. Wij bieden enkel melkkannen van RVS aan. Deze kannen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zijn daardoor geschikt voor zowel de professionele barista als de thuisbarista.

 

Tamper: voor de perfecte tampdruk

Een tamper is een belangrijk accessoire om de koffiebonen gelijkmatig aan te drukken en de perfecte tampdruk te krijgen. De juiste tampdruk is van groot belang om een heerlijke espresso te zetten. Met onze aluminium tampers van Joe Frex serveer jij enkel nog de beste espresso. 

 

Barista accessoires bij BonneBella

Als je de perfecte kop koffie wilt zetten, dan zijn goede barista accessoires onmisbaar. De RVS melkkannen en de Alu tampers zijn essentiële tools voor elke thuisbarista of professionele barista. Met deze accessoires kun je de koffiebonen op de juiste manier malen, de perfecte melkschuim maken en de tampdruk nauwkeurig afstellen voor de perfecte espresso. Zorg ervoor dat je deze accessoires in huis hebt en geniet van een heerlijke kop koffie, elke keer weer.