Jura lepels

Koffie is een van de meest populaire drankjes ter wereld en wordt dagelijks door miljoenen mensen gedronken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel aandacht wordt besteed aan de perfecte koffie-ervaring. De Jura lepels zijn onderdeel van het Jura servies en zijn speciaal ontworpen om de perfecte hoeveelheid koffie en melk te doseren en om de smaak optimaal tot zijn recht te laten komen.

Lees meer

3 Productengevonden

Waarom zijn Jura lepels zo speciaal?

Jura lepels zijn speciaal ontworpen voor de perfecte koffie-ervaring. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een ergonomisch ontwerp dat zorgt voor een perfecte dosering van koffie en melk. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, waardoor er voor elke koffiesoort een geschikte lepel is.

Ons assortiment Jura lepels

BonneBella biedt een uitgebreid assortiment aan Jura lepels welke perfect bij de bijbehorende kopjes en glazen horen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende modellen.

Koffielepel

De koffielepel is de meest bekende Jura lepel en wordt gebruikt voor het doseren van koffie in een espresso. De lepel heeft de perfecte maat voor een 'standaard' bakje koffie en is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal.

Espressolepel

De espressolepel is iets kleiner dan de koffielepel en wordt gebruikt voor het doseren van koffie in een enkele en dubbele espresso. Ook deze lepel is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal.

Latte macchiato lepel

De latte macchiato lepel is speciaal ontworpen voor het maken van een latte macchiato. Door de lange steel en het grote lepelblad is het eenvoudig om de melk en koffie te mengen. De lepel is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een elegante uitstraling.

Hoe gebruik je Jura lepels?

Het gebruik van Jura lepels is erg eenvoudig. Voor elke koffiesoort is er een geschikte lepel. Gebruik bijvoorbeeld de koffielepel voor een enkele espresso en de espressolepel voor een dubbele espresso. Voor een latte macchiato gebruik je de speciale latte macchiato lepel. Naast het doseren van koffie en melk, zijn Jura lepels ook perfect geschikt voor het mengen van suiker en melk. De lange steel en het grote lepelblad maken het eenvoudig om de ingrediënten goed te mengen, zodat de smaak optimaal tot zijn recht komt. Op deze manier is er voor iedere koffievariant een perfecte lepel verkrijgbaar!