Tweedekans

Profiteer van onze speciale prijzen van de tweedekans modellen. De modellen zijn uit de doos gehaald voor presentatie, demonstratie of zijn ingeruild door onze vaste klanten. Ze kunnen niet als nieuw verkocht worden, maar met de demomodellen is bijvoorbeeld nog nooit koffie gezet en deze hebben allemaal 25 maanden garantie. Alle modellen worden geleverd zoals u bij een nieuw product kunt verwachten. Bij onze inruilmodellen wordt zo duidelijk mogelijk omschreven wat de staat van de machine is. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Een tweedekans product koop je met een mooie korting, het is goed voor het milieu en natuurlijk lekker voor de portemonee!

Lees meer

0 Productengevonden

Wat is dat, een tweedekans Jura koffiemachine?

Zoals de naam het al lichtelijk verklapt, is een tweedekans Jura koffiemachine een apparaat dat het label 'nieuw' niet meer mag hebben. Om een indicatie te geven van de staat waarin de machine verkeerd, maken wij onderscheid in een aantal segmenten:

  • Demo: alleen uit de doos gehaald voor een presentatie of demonstratie, dus eigenlijk nieuw
  • Refurbished: van A tot Z gecontroleerd met nieuwe garantie en geleverd met alle boekjes
  • Jong gebruikt: vaak een ingeruilde koffiemachine met gebruikssporen

De garantievoorwaarden

Voor zowel een demo model als een refurbished model wordt er over het algemeen 25 maanden garantie verstrekt. Hierdoor weet jij zeker dat de door jouw aangekochte koffiemachine nog jarenlang mee gaat zodat jij kan bijven genieten van kwalitatieve koffie. Mankeert er wat aan de machine of gaat er onverhoopt toch een onderdeel stuk? Geen probleem! Door de garantietermijn wordt het koffiezetapparaat kosteloos gerepareerd en kun jij tot die tijd gebruik blijven maken van een leen machine. Want zeg nou eerlijk; de dag starten zonder het bruine goud, dat wil toch niemand?

Zelf op de jong gebruikte Jura's bieden wij 6 tot 12 maand garantie. Deze apparaten zijn over het algemeen ingeruilde koffiemachines omdat de oud eigenaar de overstapt maakt naar een nieuwer model. Er mankeert dus niks aan en het apparaat wordt grondig gecontroleerd door onze experts. Het grote verschil met demo's en refubished modellen zit hem in de zichtbare gebruiksporen. Denk bijvoorbeeld aan een krasje of verkleuring van een deksel.

Een goedkope Jura koffiemachine scoren in de aanbieding? Grijp jouw kans!

Op dit moment heeft BonneBella een groot aanbod aan tweedekans jura koffiemachines. Hetzij demo, refurbished of jong gebruikte modellen. Klik op een van de producten, kom alles over de machine te weten en haal vandaag nog een Jura koffiemachine voor spotprijs. Let wel op: alle koffiemachines zijn uniek in hun soort waardoor er daadwerkelijk (vaak) maar 1 leverbaar is. Wacht dus niet te lang met beslissen en grijp die korting.