Zakelijke koffiemachine

Ben jij op zoek naar een zakelijk koffiezetapparaat? Bij Bonnebella hebben wij een ruime keuze op het gebied van zakelijke koffiemachines. Deze koffiemachines zijn van hoge kwaliteit en produceren in korte tijd de lekkerste bakjes koffie! 

Lees meer

9 Productengevonden

Beste zakelijke koffiemachine - Ga voor een Jura machine

Als het gaat om zakelijke koffiemachines, is Jura zonder twijfel een van de meest gerenommeerde merken op de markt. Jura staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en geavanceerde technologieën die een ongeëvenaarde koffie-ervaring bieden, zelfs in de zakelijke omgeving.

Jura heeft een breed scala aan koffiemachines die speciaal zijn ontworpen voor zakelijk gebruik. Of het nu gaat om een klein kantoor, een café of een restaurant, Jura biedt oplossingen die voldoen aan de behoeften van verschillende bedrijven. Deze machines zijn niet alleen duurzaam en robuust, maar ook zeer gebruiksvriendelijk, wat ze ideaal maakt voor zakelijke omgevingen waar snelheid en efficiëntie van cruciaal belang zijn.

In elk prijssegment zijn er geschikte Jura koffiemachines. Voor een goedkoper model zou men voor de Jura WE6 kunnen gaan, een zeer geschikt model voor kleinere bedrijven. Een segment hoger komt men al gauw bij de X modellen. Denk aan de Jura X6 of X8. Voor het hoogste segment Jura machines komt men bij de Giga modellen. Deze zijn geschikt voor de grotere bedrijven of voor de echte koffieliefhebber. 

Zakelijke koffiemachines - Klein

Enkele andere modellen die vaak particulier gebruikt worden, maar ook prima zakelijk gebruikt kunnen worden zijn:

Kleinere modellen lenen zich vaak niet ideaal voor zakelijk gebruik. Echter de nieuwe Jura J8 zou ook geschikt kunnen zijn voor kleine kantoren en bedrijven.

Koop een koffiemachine op de zaak

Zoals bij veel van de zakelijke aankopen krijg je de BTW terug. Ook op koffiemachines dus. Door direct te gaan voor een goede koffiemachine (en niet voor rommel) haal je je geen problemen op de hals. In veel gevallen is het nou eenmaal zo: Goedkoop is duurkoop. Kies voor een kwaliteit machine door te gaan voor Jura. 

Voor bij de zakelijke koffie

Wil jij altijd de beschikking hebben over een goede voorraad melk en suiker? Bij Bonnebella verkopen wij groot verpakkingen suiker en melk. Hierdoor hoef jij je nooit meer zorgen te maken, of er wel genoeg voorraad in huis is en kan er altijd genoten worden van de lekkerste koffie.