Moccamaster

Drink jij graag filterkoffie? Dan is de Moccamaster het ideale koffiezetapparaat voor jou! De Moccamaster is gespecialiseerd in het zetten van filterkoffie. Door een feilloze combinatie van zettemperatuur en extractietijd zorgt de Moccamaster enkel voor de allerlekkerste filterkoffie. Bekijk het assortiment en kies dit geweldige koffiezetapparaat in jouw favoriete kleur! 

Lees meer

20 Productengevonden

De lekkerste gemalen koffie

In een koffiezetapparaat van Moccamaster hoort ook de lekkerste gemalen koffie. De lekkerste gemalen koffie vind je in het assortiment van Bonnebella! Wij hebben een ruim aanbod van gemalen koffie. Bekijk het assortiment en geniet van jouw heerlijke bak koffie.

Een filterkoffiezetapparaat reinigen

Het ontkalken en reinigen van een filterkoffiezetappraat kan eenvoudig en simpel met Clean Drop reinigingsmiddel, Durgol Universal snel-ontkalker & Durgol Swiss Espresso. In een aantal stappen kan jij eenvoudig en simpel het apparaat van binnen uit reinigen. Heeft u vragen? Twijfel dan niet en neem contact op met een van onze experts of kom gerust eens langs in een van onze winkels.

Andre Fieten