Moccamaster

Drink jij graag filterkoffie? Dan is de Moccamaster het ideale koffiezetapparaat voor jou! De Moccamaster is gespecialiseerd in het zetten van filterkoffie. Door een feilloze combinatie van zettemperatuur en extractietijd zorgt de Moccamaster enkel voor de allerlekkerste filterkoffie. Bekijk het assortiment en kies dit geweldige koffiezetapparaat in jouw favoriete kleur! 

Lees meer

21 Productengevonden

De lekkerste gemalen koffie

In een koffiezetapparaat van Moccamaster hoort ook de lekkerste gemalen koffie. De lekkerste gemalen koffie vind je in het assortiment van Bonnebella! Wij hebben een ruim aanbod van gemalen koffie. Bekijk het assortiment en geniet van jouw heerlijke bak koffie.

Een filterkoffiezetapparaat reinigen

Het ontkalken en reinigen van een filterkoffiezetappraat kan eenvoudig en simpel met Clean Drop reinigingsmiddel, Durgol Universal snel-ontkalker & Durgol Swiss Espresso. In een aantal stappen kan jij eenvoudig en simpel het apparaat van binnen uit reinigen. Heeft u vragen? Twijfel dan niet en neem contact op met een van onze experts of kom gerust eens langs in een van onze winkels.

Moccamaster Douwe Egberts

Moccamaster-koffiezetapparaten worden gewaardeerd om hun hoge kwaliteit en precisie tijdens het zetproces. Ze worden met de hand gemaakt in Nederland en zijn ontworpen om een optimale zettemperatuur en doorlooptijd te handhaven, wat resulteert in een smaakvolle en aromatische kop koffie. Deze koffiemachines hebben een minimalistisch en functioneel ontwerp en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en modellen.

Hoewel de naam "Moccamaster" niet direct geassocieerd wordt met Douwe Egberts, is het belangrijk op te merken dat Moccamaster en Douwe Egberts twee afzonderlijke merken zijn.

Moccamaster aanbieding

Bij Bonnebella Coffeeconcepts zijn de Moccamaster KGB Select machines regelmatig in de aanbieding. Scoor voor weinig één van de beste fileterkoffiezetapparaten die te verkrijgen is. 

Moccamaster review

Vele koffieleuten zijn enthousiast over de Moccamaster koffiemachines. Bekijk de Moccamaster review 2023 eens van Arne Preuss, professioneel Barista en oprichter van Coffeeness.