Koffie Proefpakketten

Het blijft lastig, kiezen uit alle verschillende soorten koffies en thee uit ons brede assortiment. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor: proefpakketten. Bestel de koffiepakketten van jouw favoriete merk en ontdek de koffie die het beste bij jou past.

Lees meer

5 Productengevonden

In het assortiment vind je koffie proefpakketten van Mocca d'Or en Catunambu. Beide hoogwaardige koffiemerken die alleen gaan voor de beste kwaliteit. Experimenteer met het aanbod en ontdek jouw favoriete koffie. De koffiepakketten zijn zorgvuldig samengesteld door onze koffie-experts. Zelfs wanneer je een Nespresso® apparaat hebt, vind je een pakket in het assortiment.

Geef koffie proefpakketten cadeau

Onze pakketten zijn ook geschikt om aan iemand cadeau te geven. De ideale manier om voordelig kennis te maken met verschillende soorten koffies, erg populair bij echte koffieliefhebbers! Door verschillende smaken te proeven, ontdek je jouw eigen favoriete koffie. Waarom zou je iemand anders dat niet gunnen door een pakket cadeau te geven? Erg orgineel en lekker! Het enige wat jij hoeft te weten is wat voor koffiemachine diegene heeft. 

Andre Fieten