Koffie Proefpakketten

Het blijft lastig, kiezen uit alle verschillende soorten koffies en thee uit ons brede assortiment. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor: proefpakketten. Onze zorgvuldig samengestelde proefpakketten bieden jou de gelegenheid om te genieten van een verscheidenheid aan koffiesoorten. Bestel de koffie proefpakketten van jouw favoriete merk en ontdek de koffie die het beste bij jou past.

Lees meer

5 Productengevonden

In het assortiment vind je koffie proefpakketten van Mocca d'Or, BonneBella en Catunambu. Hoogwaardige koffiemerken die alleen gaan voor de beste kwaliteit. Experimenteer met het aanbod en ontdek jouw favoriete koffie. De koffie proefpakketten zijn zorgvuldig samengesteld door onze koffie-experts. Zelfs wanneer je een Nespresso® apparaat hebt, vind je een pakket in het assortiment.

Ontdek welk koffie proefpakket het beste bij jou past

Bij ieder koffie proefpakket in ons assortiment geven wij duidelijk aan welke smaken het pakket bevat. Hiermee kun jij kiezen welk pakket het beste bij jou past. Uiteenlopende smaken van koffies met ieder een eigen kenmerk, wel geschikt voor verschillende koffievariaten. 

Geef koffie proefpakketten cadeau

Onze koffie proefpakketten zijn ook geschikt om aan iemand cadeau te geven. De ideale manier om voordelig kennis te maken met verschillende soorten koffies, erg populair bij echte koffieliefhebbers! Door verschillende smaken te proeven, ontdek je jouw eigen favoriete koffie. Waarom zou je iemand anders dat niet gunnen door een pakket cadeau te geven? Erg orgineel en lekker! Het enige wat jij hoeft te weten is wat voor koffiemachine diegene heeft.