Kalahari servies

Een mooie tafelsetting is een geweldige manier om indruk te maken op je gasten. Of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden en familie, een goed gekozen servies kan het verschil maken. Het Kalahari servies bij BonneBella is zo'n servies dat je eettafel naar een hoger niveau kan tillen. Dit servies is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens duurzaam en van hoge kwaliteit.

Lees meer

3 Productengevonden

Het Kalahari servies bij BonneBella

Het Kalahari servies van BonneBella is een serie van borden, kop en schotels en kommen, die zijn gemaakt van sterk en duurzaam aardewerk. Het servies is ontworpen met een Afrikaans thema en heeft een mooie, natuurlijke uitstraling die past bij elk type tafeldecoratie. Het servies heeft een matte afwerking en is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo zijn er kopjes en schotels verkrijgbaar voor Espresso's, Cappuccino's en Lungo's.

Voordelen van het Kalahari servies

  • Duurzaamheid. Het Kalahari servies van BonneBella is gemaakt van sterk en duurzaam aardewerk, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.
  • Geschikt voor de vaatwasser. Het servies is vaatwasserbestendig, wat betekent dat je het makkelijk kunt reinigen en onderhouden.
  • Stijlvol design. Het Kalahari servies heeft een mooie, natuurlijke uitstraling die past bij elk type tafeldecoratie. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is daardoor goed te combineren met andere serviezen en tafeldecoraties.
  • Multifunctioneel. Het servies is geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden zoals diners en feesten.
Marloe van Dijk