Suikersticks

Voor de werknemer, gast of andere persoon die niet zonder een beetje suiker in de koffie of thee kan heeft Bonnebella een breed aanbod aan dozen met suikersticks. Bruine suikersticks, normale suickersticks en van verschillende grote merken. Kalahari, Catanambu, Mocca D'or, Van Oordt. 

Lees meer

5 Productengevonden

Goedkope suikersticks bestellen bij Bonnebella Koffie

Suikersticks of suikerzakjes zijn een must om te kopen voor het kantoor of in de winkel. Er zijn altijd mensen die meer genieten van een kopje koffie of thee wanneer deze een scheutje suiker bevat. Voor de zoetigheid, om de smaak te verzachten of dat kleine beetje extra energie. Bij Bonnebella Coffee koop je suikersticks in grote aantallen. Per 100, 500 of per 1000 stuks. 

Biologische, fairtrade suikersticks

De suikersticks van Kalahari zijn volledig biologisch. Het merk Kalahari staat bekend om zijn ingenomen positie als voorstander van wereldverbetering. Duurzaamheid past hier bij. En zo ook Fairtrade. Er worden eerlijke prijzen betaald aan de suikerboeren waar Kalahari zijn suiker vandaan haalt. Heel belangrijk wanneer je geeft om je omgeving!

Suikersticks bruine suiker

Een zoetere karamelsmaak door de koffie of thee? Met bruine suiker is dit mogelijk. De zoetekauw onder ons kan enorm fan zijn van bruine suikersticks en daarom is het niet verkeerd om deze bij de hand te hebben. Op kantoor, thuis of in de winkel.