Jura Smart Connectors

Jura Smart Connectors

Het verbinden van je Jura met je telefoon kan met behulp van de Smart Connectors. In de video hieronder legt André precies uit hoe deze connectors werken en welke jij nodig hebt voor jouw machine.

Er zijn 3 verschillende connectors die verbinding kunnen maken tussen je telefoon en de machine:

  • Jura Smart Connect: bekijk in de gebruiksaanwijzing van de machine waar je deze connector moet plaatsen. Deze connector kan met 1 device verbonden worden. Wanneer je jouw telefoon met de connector verbindt kun je in de app zien wanneer je machine gereinigd en ontkalkt moet worden. Ook staat in de app andere interessante informatie over jouw Jura machine. 
  • Jura Wireless Transmitter: De wireless transmitter werkt samen met de blauwe smart connector. Deze kun je plaatsen in een accossoire zoals bijvoorbeeld de melkkoeler. De transmitter maakt 1 op 1 verbinding met de machine door de smart connector die in de machine zit. Dan kun je in de app zien wanneer de melk bijna op is of andere belangrijke zaken. Bekijk voor een uitgebreide uitleg van André de video hierboven.
  • Jura WiFi Connect: bij de duurdere Jura machines zit deze connector al geïntegreerd, maar bij de andere modellen, zoals bijvoorbeeld de E6, kan deze connector geplaatst worden. Het plaatsen gaat op dezelfde manier als de blue connector. Het grote verschil tussen de connectors is dat de WiFi connector niet in combinatie met de Wireless Transmitter werkt. Op de accessoire moet je dan ook een WiFi connector plaatsen. Met de WiFi connect is het mogelijk om meerdere devices te koppelen. 

Weet je niet welke Smart Connecter je nodig hebt voor jouw koffiemachine? Wij kunnen je helpen! Neem contact met ons op en ontdek welke connector bij jouw Jura machine past.