Vele redenen om voor een Jura Koffiemachine te kiezen

Vele redenen om voor een Jura Koffiemachine te kiezen

Bij BonneBella beschikken wij over een breed assortiment aan koffiemachines. Van geavanceerde Jura koffiemachines zoals One Touch machines voor latte macchiato of cappuccino tot ultrasmalle apparaten (de Jura Ena) met 1-knopsbediening. Omdat wij ontzettend fan zijn van JURA, lichten wij op deze pagina een aantal redenen toe wat deze machine zo uniek maakt.

1. Opvallend design

JURA-machines zijn keer op keer winnaar van prestigieuze designprijzen.

2. Gebruiksgemak

One Touch bediening voor het meest perfecte kopje koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato.

3. Vrije keuze en vers aroma

Maak uw keuze uit ons uitgebreide arabica (espresso)bonen assortiment. Bepaal de maalgraad die het beste bij de bonen van uw keuze past. De gepatenteerde variabele zetgroep (het hart van elke JURA-machine) bereidt met de gemalen koffie – tussen 5 en 16 gram – de lekkerste koffiespecialiteit van uw keuze.

4. Productkennis en training

Alle JURA-medewerkers en verkoop- adviseurs zijn/worden optimaal getraind en worden op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

5. Zero-energie

Alle JURA-machines zijn uitgerust met de door JURA gepatenteerde Zero Energie technologie, zodat alle JURA-machines voldoen aan de strenge Europese richtlijnen.

6. Specialisatie: espressomachines

JURA produceert alleen espressomachines, en is daarmee trendsetter in de ontwikkeling van zeer gebruiksvriendelijke koffiemachines. Naast de koffiemachines leveren we ook Jura accessoires en Jura onderhoudsproducten.

7. Telefonische helpdesk

Even snel een probleem oplossen? Klanten bellen 0900-23 55 872 en kunnen meestal weer onmiddellijk genieten van het lekkerste kopje koffie.

8. Professionele service

De Glazen Service Fabriek in Zoetermeer is een toonbeeld van hoe service en reparatie op een zo’n klantvriendelijk mogelijke manier uitgevoerd kunnen worden. Alleen leverbaar via geselecteerde geautoriseerde dealers JURA-espressomachines zijn geavanceerde maar wel uiterst gebruiksvriendelijke machines. Alleen geautoriseerde en getrainde JURA-dealers kunnen u demonstreren hoe u vele jaren lang van het lekkerste kopje koffie kunt genieten.

9. Milieuvriendelijk

Wie uit verse bonen koffie bereidt, draagt actief bij tot het beperken van de hoeveelheid afval.

Energie Spaar Modus (E.S.M.©)

Afhankelijk van het apparaattype heeft u de beschikking over één of twee niveaus van energiebesparing tot wel 40%.

10 Uitgebreid pakket accessoires

Het lekkerste kopje koffie begint met een warm kopje. En het beste melkschuim maak je van melk dat de juiste temperatuur heeft. JURA heeft o.a. koppenwarmers in het assortiment en voor de melk Cool Controls.

Als wij jou nou nog niet overtuigd hebben van een JURA koffiemachine, weten wij het ook niet meer. Wij nodigen jou van harte uit in een van onze showrooms om de 10 redenen in het echt te aanschouwen.