De Jura Z10; meest innovatieve koffiemachine ooit

De Jura Z10 is sinds kort bij ons verkrijgbaar. Een meesterwerk van Zwitserse ingenieurskunst waardoor er met één machine meer dan 32 verschillende koffiespecialiteiten te zetten zijn. Enkel en alleen met een druk op de kop zet je de lekkerste warme en koude koffie. 

Cold-Brew specialiteiten

In deze nieuwe koffiemachine zit het Cold Extraction Process. Hierdoor kan de Z10 echte Cold-Brew specialiteiten bereiden. De lekkerste ijskoffie die wordt gezet met koud water in plaats van afgekoelde, warme koffie. Een verfrissende kop koffie die jou een natuurlijke energieboost geeft. 

De Jura Z10 heeft een slimme bonenmaler

Naast het feit dat het zetten van ijskoffie vanaf nu met één druk op de knop mogelijk is, heeft de machine nu ook een slimme bonenmaler. Jura noemt het de Product recognising grinder. Dit betekent dat de maalgraad automatisch wordt aangepast afhankelijk van de koffiedrank dat wordt gezet. Professionele precisie dat garant staat voor het beste aroma. Bij een ijskoffie wordt het aroma automatisch anders ingesteld dan bijvoorbeeld een cappuccino of een espresso. 

Een elegant design

De Jura Z10 serie is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Het premium volautomaat kan worden bediend via een 4"3 touchdisplay en de Blue Crystal Rotary Switch. De materialen van de machine dragen bij aan de duurzaamheid van het product. Jura gaat voor een elegante vormgeving waar eigenaren jarenlang trots op zijn. Duurzame materialen en uiterste precisie in de verwerking zorgen ervoor dat de machine een fantastische plek creëert in huis, op kantoor of in de winkel. Het waterreservoir heeft een chique golfdesign en op het display worden heldere kleuren gebruikt. 

Is de Jura Z10 iets voor jou?

Onder de indruk van deze prachtige koffiemachine die jou kan voorzien van koude en warme koffiespecialiteiten? Bezoek ons gerust in één van onze showrooms in Hoogeveen of Eindhoven om deze koffie volmaat te bewonderen of bestel de Z10 online.