Hoogeveen | Eindhoven : Advies nodig?
WiFi Connect - Jura

WiFi Connect - Jura

Individueel koffiegenot via WiFi
Prijs
€ 29,99
incl
Prijs op aanvraag
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50,-

brand-img-Jura

Jouw koffieautomaat bedienen via een smartphone? Met de WiFi Connect van Jura maakt de bediening van uw volautomaat met J.O.E.® via smartphone of tablet eenvoudiger dan ooit tevoren en maakt de communicatie met intelligente bijkomende apparaten mogelijk.

WiFi Connect van Jura

De JURA WiFi Connect wordt heel eenvoudig in de volautomaat geplaatst en biedt een snelle, stabiele verbinding. Via WiFi kan zelfs meer dan één mobiel toestel en tegelijkertijd een bijkomend apparaat (bijv. Cool Control) worden verbonden met de volautomaat.

JURA Operating Experience (J.O.E.®)

De zelfverklarende vormgeving en de individuele gebruikersinterface maken de JURA Operating Experience (J.O.E.®)* tot een favoriet op elke smartphone of tablet. Want J.O.E.® is heel eenvoudig via WiFi verbonden met de WiFi Connect van de koffie-volautomaat, waarmee hij toegang geeft tot een wereld van perfect, geïndividualiseerd koffiegenot. Via WiFi kan zelfs meer dan één mobiel toestel worden verbonden met de volautomaat. Zowel met tekstdisplay als met touch display is J.O.E.® als modernste bedieningsinterface een grote sprong vooruit in de interactie met JURA koffie-volautomaten.

* J.O.E.® is compatibel met alle JURA volautomaten die zijn voorzien van WiFi Connect.

JURA Operating Experience (J.O.E.®)

Verbinding met de Cool Control 1 l G2

De op WiFi gebaseerde permanente communicatie van de Cool Control met de koffie-volautomaat zorgt ervoor dat nooit wordt vergeten tijdig melk bij te vullen.

Verbinding met de Cool Control 1 l G2

Artikelnummer 24160
Merk Jura
Compatibiliteit E8 (EA), ENA 4 (EA), GIGA 6 (EA), Z10 (EA)
Andre Fieten