Nespresso® cups goedkoop alternatief; Catunambu

Nespresso® cups goedkoop alternatief; Catunambu

Veel mensen hebben thuis een Nespresso® koffiezetapparaat staan. Het apparaat is in de aanschaf niet zo duur, maar dan kom je er later achter dat de cups best wel prijzig zijn. Een Nespresso cups goedkoop alternatief is Catunambu! Hoogwaardige kwaliteit koffie uit Spanje waarmee jij jouw perfect gedoseerde bakje koffie zet.

Het verschil tussen Catunambu en Nespresso® koffiecups

Catunambu is hoog kwalitatieve koffie. De koffie is uitzonderlijk in smaak en versheid en heeft een intens aroma. Catunambu is een Spaans familiebedrijf die zich al meer dan 100 jaar focust op het maken van de lekkerste koffie. De koffiebonen komen vanuit alle uithoeken van de wereld. Hierdoor ontstaat de meest lekkere en hoge kwaliteit koffie. De versheid en de smaak van deze koffiecups is uitzonderlijk. De koffie wordt in aluminium cups verpakt. Nespresso is onderdeel van Nestlé en de koffiecups worden zuurstofvrij in een aluminium capsule verpakt. Hierdoor blijft de versheid van de koffie lang bewaard. Nespresso gaat alleen voor een onvergetelijke koffie door de beste bonen te gebruiken uit verschillende landen over de wereld.

Catunambu koffiecups

Het goedkope alternatief voor Nespresso vanaf €0,22 per cup.

Bestel hier

De prijs

Het grootste verschil in Catunambu en Nespresso cups is de prijs. Daarom is Catunambu een geschikt goedkoop alternatief voor Nespresso. De kwaliteit is volgens sommige mensen zelfs beter, terwijl de prijs lager is. Een Nespresso capcule begint bij €0,44 per stuk en Catunambu capsule bij €0,22 per stuk. Dit scheelt de helft van de prijs, terwijl je er in kwaliteit op vooruit gaat!

De smaken

Catunambu biedt 5 verschillende smaken koffiecups. Nespresso heeft er wel meer dan 20. Het Spaanse merk houdt het bij 5 verschillende smaken om jou keuzestres te ontzien en je te verzekeren van de beste kwaliteit koffie. Ga jij voor een espresso, ristretto, een lungo of een descafeinado

Bestel Catunambu koffiecups bij BonneBella

De Catunambu koffiecups zijn in alle smaken bij ons verkrijgbaar. Wij zijn een onafhankelijk en betrouwbare leverancier van verschillende koffie- en theeconcepten. Kom langs in onze winkel in Eindhoven of Hoogeveen of bestel de koffiecups eenvoudig online. 


Andre Fieten