Dit kun je met de Jura Melkopschuimer maken

Dit kun je met de Jura Melkopschuimer maken

Veelzijdigheid, lucht en licht is waar de Jura melkopschuimer voor staat. De frisse melkschuim met fijne poriën uit de Jura melkopschuimer is het begin voor het maken van heerlijke recepten zoals de flat white, een cappuccino of een iced latte macchiato. Het apparaat heeft een heldere en strakke vorm met een doordachte look en feel. De geselecteerde materialen van de schuimklopper zorgen voor een bijzonder eenvoudig gebruik en een optimale hygiëne. Met een paar drukken op de knop bereid je jouw melkschuim. Benieuwd wat je zoal met de Jura melkopschuimer kan maken?

Iced Flat White

Op warme en zonnige dagen is het heerlijk om even af te koelen met een Iced Flat White. Één van onze favorieten en heel eenvoudig te maken met een melkopschuimer. Naast het feit dat de melkschuimer warme melk kan opschuimen, kan de Jura namelijk ook koude melk opschuimen. Dit is ideaal voor het maken van een Iced Flat White. Wil je eventjes afkoelen met dit heerlijke drankje? Ontdek hier het hele recept.

Jura melkschuimer

Cappuccino Karamel

Dol op zoetigheid? Dan is de Cappuccino Karamel iets voor jou! Een overheerlijke cappuccino met een zoete twist van karamel. Dit recept is binnen een paar minuutjes klaar met de Jura Melkopschuimer. Lees hier het recept. TIP! Ook in ijskoffie variant te maken in combinatie met koude koffie, ijsblokjes en koude melkschuim.

Iced Latte Macchiato

Een Iced Latte Macchiatio is een heerlijk verfrissend drankje tijdens warme dagen. Het is kinderspel om te maken en het enige wat je nodig hebt is koffie, melk, ijs en een melkopschuimer. Omdat er in dit drankje veel melk gaat, raden wij aan een sterk bakje koffie te zetten. Bij het maken van deze koffie begin je met het toevoegen van ijs in je glas, daarna de koud opgeschuimde melk en de espresso. Het is ook mogelijk om alles in een cocktailshaker toe te voegen en daarna door een zeef in het glas te schenken, dan heb je geen stukjes ijs, maar wel een ijskoud drankje.

IJscappuccino

Een echte klassieker die jouw smaakpapillen verrast. Voeg ijs toe aan het glas, zet 40ml espresso en laat deze afkoelen, voeg daarna 200ml koud opgeschuimde melk toe die je met één druk op de knop maakt met de Jura melkschuimer. Voeg tot slot wat suiker toe of wat koffiesiroop om het af te maken en bestrooi het glas met cacoa of kaneel voor de looks. 

Ijscappuccino

Caramel Latte Macchiato

De bekende Caramel Latte Macchiato kun je eenvoudig zelf maken, dat scheelt jou weer een ritje naar de Starbucks. Doe een groot glas volle melk in de Jura melkopschumer en maak er een stevig melkschuim van. Verdeel daarna 1 el. gecondenseerde melk over de bodem van het glas. Deze melk vind je in de supermarkt bij de koffiemelk in de buurt. Voeg daarna de opgeschuimde melk toe tot ongeveer 3 cm van de rand. Zet een kopje sterke espresso en voeg deze toe aan het glas. Voeg tot slot Caramelsiroop toe en geniet van jouw heerlijke latte caramel!

De lekkerste koffierecepten maak je met de Jura melkopschuimer

Natuurlijk zijn er eindeloos veel recepten die je met de Jura melkopschuimer kunt maken. Dit zijn een paar van onze favorieten, maar op onze website vind je nog veel meer koffierecepten. De Jura melkopschuimer maakt het maken van de recepten een stuk eenvoudiger, met één druk op de knop heb zachte melkschuim die jouw koffie helemaal af maakt. In de opschuimer staan markeringen die aangeven hoeveel melk er moet worden toegevoegd. Ook is de roestvrijstalen beker makkelijk schoon te maken en zijn er drie verschillende temperatuurinstellingen. 

Bestel de Jura Melkopschuimer

Koude en warme melkschuim met één druk op de knop

Bestellen

Marloe van Dijk