Hoogeveen | Eindhoven : Advies nodig?
Melkopschuimer Hot & Cold - Jura

Melkopschuimer Hot & Cold - Jura

Koud melkschuim met één druk op de knop
Eenvoudige gebruik en een optimale hygiëne
Prijs
€ 99,00
incl
Prijs op aanvraag
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

brand-img-Jura
Onze keuze

Automatische melkopschuimer van Jura voor alle warme en koude drankjes. Deze Jura melkopschuimermachine maakt de meest frisse melkschuim met fijne poriën. Met het grootste gemak maak je de beste flat white, het huidige indrinkertje, voor het eerst ook koud worden bereid. Heb je inspiratie nodig voor een paar lekkere koffierecepten met opgeschuimd melk?

Strakke vorm van Jura

De heldere, strakke vorm, de doordachte look & feel, evenals de geselecteerde materialen van de sublieme schuimklopper, zorgen voor een bijzonder eenvoudig gebruik en een optimale hygiëne. Uitgerust met twee opzetstukken, bereid deze koude, warme of warme melk en melkschuim via één enkele knop.

Als aanvulling van elke koffiemachine zowel als hulp voor alle liefhebbers van specialiteiten met melk, worden met de melkopschuimer van JURA de recept-ideeën en barista-hoogstandjes veelzijdiger dan ooit.

Diversiteit aan recepten

Als decoratie of als belangrijke basis luchtig romig melkschuim brengt de trendspecialiteiten de nodige frisheid en lichtheid. Koud, warm of heet, de melkopschuimer tovert lekkernijen voor elk seizoen. Een warme chocolade in de winter, een fruitige Cold Romanoff in de lente, een verfrissende Iced Flat White in de zomer of een Iced Chai Latte in de herfst.  Bij de bereiding kent de fantasie geen grenzen. Het bijgeleverde receptenboekje biedt inspiratie voor bijzondere trendy dranken. 

Koud melkschuim met één druk op de knop

De ergonomisch vormgegeven bedieningsknop één, twee of drie keer indrukken, zorgt voor het opschuimen van koude, warme of warme melk in de melkhouder. Zelfverklarende pictogrammen in kleur bevestigen de geselecteerde modus. 

Doordachte design

De look & feel van de melkopschuimer sluit aan bij het klassieke JURA design, en is tevens perfect afgestemd op het eenvoudige gebruik en een optimale hygiëne. De melkhouder overtuigt met een aangenaam zacht aanvoelend oppervlak in het greepbereik en fijne details in chroom. Dankzij onderhoudsvriendelijke materialen zoals roestvrij staal en zijn afgeronde vorm is de houder bijzonder eenvoudig te reinigen.

Artikelnummer 24019
Merk Jura
Kabellengte 0,8 m
Spanning 550 - 650 watt
Gewicht 1 kg
Breedte 12,5 cm
Hoogte 20,9 cm
Diepte 12,5 cm
Frequentie 50 – 60 hz
Andre Fieten