Hoogeveen | Eindhoven : Advies nodig?
Jura GIGA 6

Jura GIGA 6

Perfectie, precisie en professionaliteit
De slimme bonenmaler herkent de door jouw gekozen koffie
Bij aankoop van een Jura een welkomstpakket cadeau
Prijs
€ 3.490,00
incl
Prijs op aanvraag
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50,-

brand-img-Jura

Met de nieuwe Jura GIGA 6 geeft JURA een geheel nieuwe invulling aan het begrip “volautomaat voor koffiespecialiteiten”. De professionele machine voor thuis onderscheidt zich met de modernste technologie voor ultieme resultaten.
De GIGA 6 is van hoogwaardige materialen gemaakt die met Zwitserse precisie zijn verwerkt, waarbij de heldere vormentaal louter kracht en competentie uitstraalt.

De beste kwalitiet met de Jura Giga 6

Het massieve frontgedeelte van 3 millimeter dik aluminium en de aroma-beschermdeksels van verchroomd zinkspuitgietwerk onderstrepen op imposante wijze de hoogwaardigheid van de nieuwe icoon van de volautomaten.

Het meesterstuk van Zwitserse ingenieurskunst is intuïtief via het touchscreen-display en de Blue Crystal Rotary Switch te bedienen en verwent koffiegenieters met 28 verschillende specialiteiten. Kunstmatige intelligentie en een uitgekiende constructie tot in het kleinste detail geven een ongekende 5-sterren-bediening.

Welkomst cadeau bij bestelling van jouw Jura

Bij elke bestelling van een Jura koffiemachine ontvang je van ons een schitterende verrassend welkom cadeau. Dit welkom cadeau kan bestaan uit een aantal kg overheerlijke koffie of een schitterend Jura accessoire. 

Double Power, Double Action voor 28 specialiteiten

Ultiem koffiegenot is het resultaat van ideale extractieomstandigheden. Trendspecialiteiten zijn het totaal van perfecte ingrediënten. Daarom beheerst de nieuwe GIGA 6 drie verschillende bereidingsprocessen voor koffie en de optimale opwarming en opschuiming van melk. Deze sterke punten laat hij zien tijdens de bereidingsprocessen van trendspecialiteiten. Dankzij een compleet nieuw binnenwerk met de gebundelde kracht van 2 verwarmingssystemen en 2 pompen kunnen koffie en melk of melkschuim tegelijkertijd worden bereid. Daarmee worden voor koffieliefhebbers zelfs hippe mixdrankjes als caffè latte, flat white of cortado toegankelijk gemaakt. Het nieuwe prestigeobject van JURA bereidt desgewenst zelfs 2 specialiteiten tegelijk. Melk en melkschuim kunnen geheel worden afgestemd op de individuele smaak en op 10 temperatuur­niveaus worden geprogrammeerd.

Double Power, Double Action voor 28 specialiteiten

2 elektronisch verstelbare keramische schijfmolens

De 2 elektronisch verstelbare keramische schijfmolens, die van een van de hardste materialen met de hoogste precisie zijn gemaakt, staan garant voor de ideale fijnheid van de koffie. De Automatic Grinder Adjustment (A.G.A.) zorgt voor een constant perfect resultaat, een molenleven lang. De beide zelfafstellende molens geven de mogelijkheid twee verschillende koffiesoorten te gebruiken, naar keuze afzonderlijk of als mengsel. Dit kan in 25 %-stappen vrij worden gekozen (bijv. 100 % links, 75 % links / 25 % rechts, 50 % links / 50 % rechts) en maakt steeds de perfecte, individuele melange mogelijk.

2 elektronisch verstelbare keramische schijfmolens

Kunstmatige intelligentie

Met de GIGA 6 doet kunstmatige intelligentie zijn intrede in de bediening. Het 4,3" grote touchscreen kleurendisplay met hoge resolutie toont de gebruiker uitsluitend relevante informatie. Met een zelflerend algoritme worden de persoonlijke voorkeuren van genot herkend en wordt het startscherm daaraan aangepast. Zo verschijnen daar de 2, 5 of 8 favoriete specialiteiten. De gepresenteerde afbeeldingen en symbolen zijn zelfverklarend, uitgekiend en gereduceerd tot wat absoluut essentieel is. Aan specialiteiten kunnen individuele namen worden gegeven, die ook kunnen worden getoond of verborgen.

Kunstmatige intelligentie

Vijf-sterrenbediening

De ingenieurs van JURA hebben met name aandacht besteed aan het concept voor de nieuwe constructie van de restwaterbak. De restwaterbak is geschikt voor de vaatwasser en kan met één hand worden weggenomen, geleegd en weer worden geplaatst. Doordat het zwaartepunt optimaal ligt, wordt er niets gemorst. Eenvoudig, schoon, snel, comfortabel – het 5-sterren-idee is zichtbaar tot in het kleinste detail.

Vijf-sterrenbediening

Artikelnummer 15394
Merk Jura
Aantal koffiespecialiteiten 28
Actieve bonenbewaking Ja
Automatische omschakeling melk/melkschuim Ja
Product specialiteit Espresso, 2 x Espresso, Koffie, 2 x Koffie, Cappuccino, Caffè latte / Koffie verkeerd, Caffè Barista, 2 x Caffè Barista, Lungo Barista, 2 x Lungo Barista, Espresso doppio, Espresso macchiato / Macchiato, Cortado, Latte macchiato, Flat white, Melkschuimportie, Portie melk, Kannetje koffie, Heet water, Water voor groene thee, 2 x Cappuccino, 2x Caffè latte / Koffie verkeerd, 2x Espresso macchiato / Macchiato, 2x Cortado, 2x Latte macchiato, 2 x Flat white, 2 x Melkschuimportie, 2 x Portie melk
Cold Extraction Process Nee
Intelligent voorverwarmen Ja
JURA Cockpit met weergave onderhoudsstatus Ja
WiFi–verbinding met het thuisnetwerk Ja
Pulse Extraction Process (P.E.P.®) Ja
One-Touch Lungo-functie Pulse Extraction Process (P.E.P.®)
One-Touch-functie Ja
Variabele zetgroep 5 – 16 g
Molen 2 elektronisch verstelbare keramische schijfmolens
Thermoblok verwarmingssysteem 2
Poederschacht voor gemalen koffie Ja
Doorloopsysteem 2
Aroma-beschermdeksel Ja
Compatibel met J.O.E.® Ja
Rotary Switch Ja
Display 4,3” touchscreen kleurendisplay
Producten opslaan, vermenigvuldigen en personaliseren Ja
Programmeerbare en individueel instelbare waterhoeveelheid voor koffie Ja
Programmeerbare en individueel instelbare koffiesterkte (Niveaus) 10
Melk–/melkschuimhoeveelheid programmeerbaar Ja
Melk-/melkschuimtemperatuur programmeerbaar (Niveaus) 10
Bereidingstemperatuur programmeerbaar (Niveaus) 3
Heetwatertemperatuur programmeerbaar (Niveaus) 3
Intelligent watersysteem (I.W.S.®) Ja
CLARIS filterpatroon CLARIS Smart
Geïntegreerd spoel–, reinigings– en ontkalkingsprogramma Ja
Automatische melding restwaterbak legen Ja
JURA hygiëne: TÜV-gecertificeerd Ja
Energie Spaar Modus (E.S.M.©) Ja
Zero-Energy Switch resp. netschakelaar Ja
Programmeerbare uitschakeltijd Ja
Alu Frame Design© 3 mm Ja
In hoogte/breedte verstelbare combi–uitloop 69 – 158 mm / 20 – 50 mm
Inhoud waterreservoir 2,6 l
Inhoud bonenreservoir 560 gr
Koffieresidubak (max. porties) 20
Kabellengte 1,2 m
Afmetingen (b × h × d) 32 × 41,5 × 48 cm
Spanning 230 V ~ / 2300 W
Stand-byvermogen ≤ 0.5 W
Gewicht 18 kg
Breedte 32 cm
Hoogte 41,5 cm
Diepte 48 cm
Programmeerbare in-/uitschakeltijd Ja
In hoogte verstelbare heetwateruitloop 69 - 165 mm
Productcode Aluminium (EA)
Andre Fieten