Waarom je bij BonneBella geen goedkope Jura machines vindt

Waarom je bij BonneBella geen goedkope Jura machines vindt

Op het internet vind je soms aanbieders die hun Jura koffiemachines verkopen tegen spotprijzen. Harstikke goed voor jouw portomonnee in eerste instantie, maar op de lange termijn is dit eigenlijk nooit een verstandige keuze. Er is namelijk een reden dat deze koffiemachines tegen een lagere prijs worden aangeboden. Alles hierover lees je in dit artikel!

Geen Nederlandse serie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. De nieuwe modellen van Jura die jij online kan kopen tegen de goedkoopste prijs, zijn over het algemeen geen Nederlandse serie. Per land is er namelijk een bepaalde kwaliteitsstandaard waaraan Jura moet voldoen (en die is in Nederland best hoog). Koffiemachines voor Polen moeten bijvoorbeeld voldoen aan een geheel andere standaard waardoor de software in het apparaat behoorlijk kan verschillen.

Over het algemeen is dit geen probleem, totdat er iets mankeert aan de machine. De dealers van Jura in Nederland kunnen op dat moment weinig voor jou betekenen omdat de garantievoorwaarden niet van kracht zijn. Het betreft namelijk geen Nederlandse serie. Omdat de verkoper van het desbetreffende apparaat waarschijnlijk ook geen erkende dealer is, blijkt over het algemeen dat goedkoop duurkoop is.

Waarom heeft BonneBella dan wel koffiemachines in de aanbieding?

Zo af en toe komt het voor dat modellen een uitlopende serie zijn en op termijn vervangen gaan worden door een vernieuwde versie. Wetende dat er een nieuwe type binnenkort lanceert, kunnen de oudere modellen (die overigens meer dan prima zijn) tegen een mooiere prijs worden aangeboden. Het verschil met een nieuw model is vaak berust op nieuwe functionaliteiten, dus twijfel vooral niet aan de kwaliteit.

Garantie door een premium Jura dealer

Het advies dat wij willen geven bij aanschaf van een Jura koffiemachine; koop het apparaat bij een erkende dealer uit Nederland. Als het niet bij ons is, doe het dan bij een ander! Hierdoor weet je zeker dat problemen in de toekomst binnen de garantietermijn vaak kosteloos verholpen kunnen worden waardoor jij altijd met een gerust hart je koffie kan drinken.

Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bekijk dan vooral eens onze Jura koffiemachines!

Bekijk alle koffiemachines

Goedkope Jura koffiemachines