Uniek. Gek. De enige in Nederland! Jura J8 x Daniël Sloots

Uniek. Gek. De enige in Nederland! Jura J8 x Daniël Sloots

Over de Jura J8 hoeven (en willen) wij in principe niet al te veel zeggen. Deze fenomenale koffiemachine heeft namelijk alles in huis wat jij wenst en waarschijnlijk zelfs nog veel meer. Maar bij BonneBella zijn wij altijd op zoek naar hoe wij 'speciaal' een extra dimensie kunnen geven. Daarom nemen wij je graag mee in het verhaal achter deze unieke en gekke koffiemachine.

Bekijk product

Het begon allemaal met een grap

Zittend aan de bar met de nodige alcoholische versnaperingen achter de kiezen, komen er over het algemeen niet al te veel zinnige woorden meer uit. Laat staan bijzonder goede ideeën. Maar dit keer was een op het oog onschuldige grap toch de basis van iets wat uiteindelijk een bijzondere uitkomst zou hebben. Vraag me niet hoe, maar op de een of andere manier troffen de plaatselijke lijstenmaker, koffieverkoper, websitebouwer en kunstenaar elkaar dus aan die beruchte bar. 

Zoals de meeste gesprekken aan een bar verlopen, werd er over en weer gegrapt en gedolt. Waaronder hoe gaaf het wel niet zou zijn als de kunstenaar (Daniël Sloots) in dit verhaal een koffiemachine (zo'n Jura weetjewel) volledig zou customizen. De grap werd uiteindelijk een idee, het idee werd een concept en het concept is uiteindelijk een extreem gave Jura Koffiemachine geworden.

Hoe werkt dat, zo'n koffiemachine customizen?

Zoals je misschien al wel verwacht, is het customizen van zo'n koffiemachine een behoorlijk tijdrovend en creatief proces. Allereest moesten namelijk alle individuele kappen en onderdelen gedomenteerd worden zodat letterlijk alles bewerkt kon worden. Essentieel in dit verhaal was een overzichtelijke nummering zodat de montage uiteindelijk geen verassing zou zijn.

Nadat Daniël de losse onderdelen eigenhandig had bewerkt, was het tijd om een beschermende laag aan te brengen zodat de gave print nog tientallen jaren meegaat en tegen een stootje zou kunnen. Vervolgens was het de tijd om de volledige machine weer in elkaar te zetten. De koffiemachine is inmiddels in de winkel van BonneBella Hoogeveen te bezichtigen. Kom hem vooral eens in het echt bekijken om te zien hoe gaaf de onschuldige grap heeft uigepakt.

 

Koffie 

 

Het mooie is.. de koffiemachine kan van jou worden

Los van het mooie verhaal achter de koffiemachine, hebben wij nog meer heugelijk nieuws. Hij kan namelijk van jou worden! Ergens in de maand februari start de verkoop op de webshop van BonneBella, alleen de exacte datum laten wij nog even in het midden. Schrijf je in via de productpagina en wordt als eerste op de hoogte gebracht wanneer de verkoop start.

Bekijk product