Liefde voor koffie

Als het hete water het eerste contact met de fijn gemalen bonen heeft, ontstaat een heerlijke geur. Onze neus jubelt. Hij ontdekt een atmosfeer van aroma’s. Maar om deze geur te krijgen is veel tijd, oefening en geduld nodig. De koffie cultuur is booming en trendy. Toch is er bij de consument nog te weinig kwaliteits bewustzijn. Laat u door ons inspireren en de zin naar dat beetje meer te ontdekken.

Liefde voor koffie

Ons motto bij koffie is. “Drink wat vreugde schenkt en smaakt”

Gun u zelf het bijzondere genot van mooie gebrande koffie door onze experts. Wij bieden u de fijnste espresso en koffiesoorten. Wij vertellen u alles over de techniek van de espressomachine en de processen bij het bereiden van de espresso.

Steeds meer toplocaties in de horeca zien graag dat hun werknemers getraind worden in de materie koffie. Door trainingen stijgt de kennis waardoor de premium koffies door de gasten door het goede bereiden steeds beter gewaardeerd wordt.

Laat ons u inspireren iets te ondernemen met koffie. Creatief zijn met onze dagelijkse koffie. Waardering krijg je vaak door kleine dingen.