Winkels

Naast de webshop heeft BonneBella ook fysieke winkels voor al uw onderhoud, vragen en service. Koffiemachines kunnen op afspraak afgehaald worden, ook leveren wij bij u aan huis. Neem contact met ons op voor bestellingen en of vragen.

Met ons uitgebreide assortiment Jura koffiemachines kunnen wij alle modellen en functionaliteiten laten zien, gecombineerd met ons brede koffieassortiment vinden wij altijd de combinatie waar u naar opzoek bent. In de winkel hebben we meer dan 25 soorten koffie, van prachtige singels tot rijke melanges. Naast geautoriseerd Retail- zijn wij ook Jura e-commerce partner zodat we u online ook van onze service kunnen verzien.

Onze collega’s zijn allemaal echte experts op het gebied van Jura en koffie en kunnen u er alles over vertellen. De juiste machine vinden voor uw gebruik daar worden wij blij van!

Wanneer u er voor kiest een Jura bij ons aan te schaffen krijgt u er altijd een welkomstpakket bij zodat u bij thuiskomst gelijk kunt genieten van deze heerlijke combinatie.

Jura officiële dealer