Ontdek de perfecte koffie to go in Oldenzaal met BonneBella!

Welkom bij Bonnebella, dé toonaangevende naam in Nederland voor onafhankelijke en betrouwbare koffie- en theeconcepten. Bonnebella begon ooit in Westerbork, Drenthe en daarom vertellen we met trots dat we steeds meer groeien. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé leverancier van hoogwaardige koffie en thee-ervaringen in Oldenzaal. Ontdek onze wereld van smaak en genot, ondersteund door een toegewijd team dat passie heeft voor perfectie.

Koffie to go Oldenzaal

Geniet onderweg van de verfijnde smaken van Bonnebella. Onze koffie to go service brengt de heerlijke aroma's van hoogwaardige koffie rechtstreeks in jouw handen. Bezoek onze showroom: steenstraat 22 in Oldenzaal en ontdek onze uitgebreide collectie koffiemachines. Proef en ervaar welke koffie perfect past bij jouw reis.

Ons assortiment koffie

Complete service met passie voor perfectie

Bij Bonnebella Oldenzaal ervaar je naast geweldige koffie ook service en expertise die verder gaan dan verwachtingen. Onze zorgvuldig samengestelde koffie- en theeconcepten zijn afgestemd op particulieren, horeca en bedrijven. Wij bieden meer dan producten; wij bieden een beleving.

Jouw smaakvolle reis begint bij Bonnebella Oldenzaal!

Wij nodigen je uit om de wereld van ons te ontdekken. Elke kop koffie vertelt een verhaal en elke thee is een ervaring. Laat ons jou begeleiden op een reis vol smaak en genot. Kies voor de ultieme koffie- en theebeleving in Oldenzaal, kies voor BonneBella! 

Bonnebella Oldenzaal - jouw smaakvolle reis begint hier!

Wij nodigen je uit om de wereld van ons te ontdekken, waar elke kop koffie een verhaal vertelt en elke thee een ervaring is. Laat ons jou begeleiden op een reis vol smaak en genot. Kies voor de ultieme koffie- en theebeleving in Oldenzaal, kies voor BonneBella! 

Koffie Olenzaal

Diverse koffieconcepten voor elk moment

Heb je een stevige espresso nodig om de dag te beginnen? Wil je ontspannen met een romige cappuccino? Ook bij Bonnebella Oldenzaal hebben we uiteraard een uitgebreid assortiment koffieconcepten die aan al jouw behoeften voldoen. Van single origin koffies tot gedurfde espresso blends, wij bieden voor elk wat wils.

Gezelligheid, gebak en buiten genieten

De warme omhelzing van gezelligheid en gebak begroet je zodra je Bonnebella binnenstapt. De vitrine straalt met heerlijke gebakjes en lekkernijen. Ons knusse interieur nodigt u uit tot ontspanning en een vlucht uit de dagelijkse drukte.

Voor de liefhebbers van buitenplezier opent binnenkort een terras. Op dit terras kun je onder de open lucht genieten van je favoriete koffie.

Bonnebella biedt voldoende ruimte om te loungen. Hierdoor transformeren we in een koffiehuis en in een oase voor rustige momenten. Dit allemaal te midden van betoverende aroma's en smaken.

Ervaar de smaak van koffie in Oldenzaal

Wij geloven dat koffie meer is dan alleen een drankje; het is een beleving. Bij Bonnebella nodigen we je uit om de kunst van koffie te ontdekken. Geniet van de rijke smaken en aroma's die onze koffie in Oldenzaal te bieden heeft. Bij Bonnebella staat de perfecte koffiebeleving altijd voor je klaar.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze koffie- en theeconcepten, koffie to go service en showroom? Neem dan gemakkelijk contact met ons op. 

Bezoek Bonnebella Oldenzaal