Koffie en thee proefpakketten

In ons assortiment vind je koffie en thee proefpakketten van Mocca d'Or, Catunambu Tea Quiero & Bradley's. Allemaal hoogwaardige koffie- en thee merken die alleen gaan voor de beste kwaliteit. Experimenteer met het aanbod en ontdek jouw favoriete smaak. De koffie- en theepakketten zijn zorgvuldig samengesteld door onze experts. Zelfs wanneer je een Nespresso® apparaat hebt, vind je een pakket in het assortiment.

Koffie proefpakketten

Het blijft lastig, kiezen uit alle verschillende soorten koffies en thee uit ons brede assortiment. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor: proefpakketten. Bestel de koffiepakketten van jouw favoriete merk en ontdek de koffie die het beste bij jou past. In het assortiment vind je koffie proefpakketten van Mocca d'Or en Catunambu. Beide hoogwaardige koffiemerken die alleen gaan voor de beste kwaliteit. Experimenteer met het aanbod en ontdek jouw favoriete koffie. 

Shop nu

Thee proefpakketten

Ben je een echte theeliefhebber die houdt van verschillende smaken? Dan zijn onze thee proefpakketten perfect voor jou! Met deze proefpakketten kun je genieten van verschillende smaken in één pakket. Zo kun je nieuwe smaken ontdekken en variëren tussen verschillende soorten thee. In ons assortiment vind je een proefpakket van Tea Quiero en Bradley's. Thee proefpakketten zijn pakketten met verschillende soorten thee. Deze pakketten zijn samengesteld om jou kennis te laten maken met verschillende smaken en soorten thee. Vaak variëren ze in smaak en samenstelling. Zo kun je experimenteren met nieuwe smaken en ontdekken welke thee jij het lekkerst vindt!

Shop nu

Geef een proefpakket cadeau

Onze pakketten zijn ook geschikt om aan iemand cadeau te geven. De ideale manier om voordelig kennis te maken met verschillende soorten koffies of thee, erg populair bij echte koffie- en theeliefhebbers! Door verschillende smaken te proeven, ontdek je jouw eigen favoriete smaak. Waarom zou je iemand anders dat niet gunnen door een pakket cadeau te geven? Erg orgineel en lekker!

Marloe van Dijk