Jura tabletten kopen

Als trotse bezitter van een Jura koffiemachine wil je natuurlijk altijd kunnen genieten van de beste koffie. Een regelmatig onderhoud van je machine is daarbij van groot belang. Na verloop van tijd kunnen zich namelijk kalkaanslag en koffievetten ophopen in je machine, wat de prestaties en smaak van je koffie kan beïnvloeden. Gelukkig zijn er speciale Jura tabletten verkrijgbaar die je kunnen helpen bij het optimaal onderhouden van je koffiemachine. In dit artikel zullen we ingaan op de voordelen van ontkalkingstabletten en reinigingstabletten van Jura, waar je ze kunt kopen en hoe je ze het beste kunt gebruiken.

Ga naar alle onderhoud- en reinigingsproducten

Hoe gebruik je Jura tabletten?

Het gebruik van Jura tabletten is eenvoudig en wordt vaak aanbevolen door de fabrikant voor het optimale onderhoud van je koffiemachine. Hier zijn de stappen voor het gebruik van Jura ontkalkingstabletten en reinigingstabletten:

Ontkalkingstabletten:

  1. Vul het waterreservoir van je koffiemachine met water en voeg het juiste aantal ontkalkingstabletten toe, zoals aangegeven op de verpakking of in de handleiding van je koffiemachine.
  2. Start het ontkalkingsprogramma op je koffiemachine, zoals aangegeven in de handleiding. Het ontkalkingsproces zal automatisch plaatsvinden en de tabletten zullen de kalkaanslag in je machine verwijderen.
  3. Spoel je koffiemachine grondig door met schoon water om eventuele resten van de ontkalkingstabletten te verwijderen voordat je weer koffie gaat zetten.

Productafbeelding van Jura 2 in 1 ontkalkingstabletten pot - 36 stuks

Bestel ontkalkingstabletten

Reinigingstabletten:

  1. Plaats een reinigingstablet in de koffiepoederinvoer van je koffiemachine, zoals aangegeven in de handleiding.
  2. Start het reinigingsprogramma op je koffiemachine, zoals aangegeven in de handleiding. Het reinigingsproces zal automatisch plaatsvinden en de tablet zal de koffieresten en vetten in je machine grondig reinigen. 

Productafbeelding van Jura 3 in 1 reinigingstabletten - 25 stuks

Bestel reinigingstabletten

Waarom zijn ontkalkingstabletten en reinigingstabletten van Jura belangrijk?

Jura koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan bekend om hun uitstekende prestaties en heerlijke koffie. Om ervoor te zorgen dat je machine altijd optimaal blijft functioneren en je koffie van de beste kwaliteit blijft, is regelmatig onderhoud essentieel. Ontkalkingstabletten en reinigingstabletten van Jura spelen daarbij een belangrijke rol. Hier zijn enkele redenen waarom ze zo belangrijk zijn:

  • Verwijderen van kalkaanslag: Kalkaanslag is een veelvoorkomend probleem in koffiemachines, vooral in gebieden met hard water. Kalkaanslag kan zich ophopen in de leidingen en het verwarmingselement van je koffiemachine, wat de prestaties kan verminderen en de levensduur van je machine kan verkorten. Ontkalkingstabletten van Jura helpen bij het effectief verwijderen van kalkaanslag, waardoor je machine langer mee gaat en je koffie altijd de juiste temperatuur heeft.
  • Reinigen van koffievetten: Koffievetten kunnen zich ophopen in de zetgroep en de koffie-uitloop van je koffiemachine. Dit kan leiden tot verstoppingen en een verminderde smaakkwaliteit van je koffie. Reinigingstabletten van Jura zijn speciaal ontwikkeld om koffievetten te verwijderen en je machine schoon te houden, zodat je altijd kunt genieten van de beste smaakbeleving.
  • Behoud van smaak en aroma: Koffie is een delicate drank en de smaak en aroma kunnen gemakkelijk worden beïnvloed door kalkaanslag en koffievetten. Door regelmatig gebruik te maken van ontkalkingstabletten en reinigingstabletten van Jura, zorg je ervoor dat de smaak en aroma van je koffie altijd op hun best blijven. Je kunt blijven genieten van de volle, rijke smaak waar Jura koffiemachines om bekend staan.

Eenvoudig bestellen bij Bonnebella

Bij Bonnebella hebben we een uitgebreid assortiment aan originele Jura tabletten, waaronder ontkalkingstabletten en reinigingstabletten, speciaal ontworpen voor verschillende modellen Jura koffiemachines. Onze webshop maakt het eenvoudig om Jura tabletten te bestellen, met een snelle en gebruiksvriendelijke bestelprocedure. Als erkende en betrouwbare webshop voor onder andere koffieaccessoires, garanderen we dat je bij ons altijd de authentieke Jura tabletten ontvangt, zodat je verzekerd bent van de beste resultaten bij het onderhoud van je koffiemachine!