IJskoffie machine

Het warme weer komt er weer aan, tijd voor een verfrissend drankje, maar wat drink je dan? Met de Jura Z10 verzeker jij jezelf van een kwalitatief goede ijskoffie machine en creëer je een heerlijke ijskoffie.

Wat is ijskoffie?

IJskoffie is zoals de naam het al aangeeft een combinatie tussen de elementen koffie en ijs. Het is een verfrissende drank, voor mensen die willen genieten van een koud drankje, maar toch verlangen naar een koffiesmaak. Naast ijs en koffie, bevat de drank vaak melk en zoetstof. Deze ingrediënten samen maken de lekkerste ijskoffie!

Tip: Om jouw ijskoffie helemaal compleet te maken kan je slagroom en siroop toevoegen, hierdoor ontstaat de perfecte ijskoffie.

Hoe maak je ijskoffie?

Met de Jura Z10 is het nog nooit zo eenvoudig geweest om een ijskoffie te maken. Deze ijskoffie machine bevat de cold extraction functie. Hierdoor is het mogelijk om met één druk op de knop cold brew koffiespecialiteiten te realiseren. Bij het cold brew proces, worden de koffiebonen op een andere manier bereid, dan bij het zetten van de ‘klassieke” koffie. De koffiebonen worden grover gemalen, wat leidt tot een frisse en fruitige smaak. Dit kom ten goede voor jouw ijskoffie!

 

Plaats de kop onder het apparaat, voeg ijsblokjes toe en binnen een tijdsbestek van drie minuten is de smaakvolle ijskoffie gecreëerd. Voor degen die houdt van een zoete toevoeging is het mogelijk om koffiesiroop toe te voegen aan de ijskoffie, hierdoor krijgt de ijskoffie een iets andere draai en is de ijskoffie net wat zoeter.

Benieuwd wat voor siropen je door de ijskoffie kan doen? Neem dan snel een kijkje in het assortiment van Bonnebella!

Een  eigen ijskoffie machine

Wil jij ook ijskoffie vanuit jouw eigen huis kunnen maken? Wacht dan niet en bestel de Jura Z10 bij Bonnebella! Hierdoor kan jij iedere dag beginnen met de lekkerste koffie. Voor 12:00 besteld, is de volgende dag al in huis!