Horeca

Ooit begonnen in Westerbork, Drenthe nu inmiddels een gevestigde naam in geheel Nederland: BonneBella Coffee Group! BonneBella is een onafhankelijk en betrouwbare leverancier van verschillende koffie- en theeconcepten en geautoriseerd Jura dealer.

Bezoek onze BonneBella Showrooms in Hoogeveen en Eindhoven en bekijk de grootste collectie koffiemachines én koffie voor thuis!

Horeca, Kantoor of Bedrijf? Wij ontvangen u dan ook graag in één van onze showrooms, waar één van onze specialisten u graag van dienst zijn! Naast een grote collectie machines voor thuisgebruik, treft u ook een grote collectie professionele koffiemachines voor Horeca, Kantoor of Bedrijf aan.

U kunt zelf proeven en testen, probeer de machines uit, onze specialisten voorzien u graag van alle informatie! De nieuwe koffiemachine voor thuis kunt u direct meenemen. Wilt u uw koffiemachine liever thuis laten bezorgen en instellen? Geen probleem, we doen het graag en zonder meerprijs!

Voor onze zakelijke klanten verzorgen we de plaatsing op uw bedrijf of kantoor door vakkundige eigen monteurs.

Ook voor reparatie, service of onderdelen voor uw Jura, Nivona of professionele espressomachines  bent u bij ons aan het goede adres. Zakelijke machines worden door ons op locatie geserviced!

Kortom BonneBella is uw totaalleverancier op het gebied van alle koffie- en theevoorzieningen voor de particulier, horeca en bedrijf.

Naast het gehele leveringspakket dragen we ook graag zorg voor professionele opleidingen en trainingen van een ieder die professioneel met koffie werkt.