Smakelijke en goedkope koffie cups
Bestel je bij BonneBella!

Het alternatief voor Italiaanse koffie cups

Geniet jij ook van een kopje Nespresso, maar ben je op zoek naar een voordeliger alternatief dat net zo lekker smaakt? Bij BonneBella ben je aan het juiste adres. De koffie cups van Catunambú zijn eenvoudig te bereiden, smakelijker als Italiaanse koffie cups en kosten slechts de helft van de prijs!

Lekkerder en eenvoudiger dan Italiaanse koffie cups

Als echte koffieliefhebbers weten we dat er niks boven een lekker kopje koffie gaat. Echter, ontbreekt soms de tijd om de koffiebonen te malen of kan het lastig zijn om koffiebonen te vinden die volledig aansluiten bij jouw persoonlijke smaak. Om toch te genieten van een lekker bakkie bieden wij een breed assortiment van koffie cups aan. Dit maakt het eenvoudig om te variëren tussen diverse smaken, gebaseerd op zowel je stemming als de specifieke gelegenheid. De verschillende smaken zijn:

In de capsules zijn de koffiebonen al vermalen, waardoor je in no time kan genieten van je favoriete smaak.

Eerlijke koffie 

Bij Catunambú streven we niet alleen naar het aanbieden van een heerlijke kop koffie. We willen ook dat jij met een gerust hart kan genieten. We zijn vastberaden om duurzame koffiebonen uit te dragen, eerlijke handelspraktijken te ondersteunen en koffieboeren te helpen. Duurzame koffiebonen zijn koffiebonen die verbouwd, geoogst en verwerkt zijn om negatieve milieu-impact te verminderen en om eerlijke behandeling van koffieboeren te stimuleren. Hiermee geniet je niet alleen van de hoogste kwaliteit koffie, maar draag je ook een steentje bij aan het verbeteren van de koffie-industrie en de wereld. 

De ultieme Spaanse koffie om thuis van te genieten  

Bij Catunambú zijn we trots op onze rijke erfenis van heerlijke, authentieke Spaanse koffie. Onze koffie heeft zijn oorsprong in de sfeervolle stad Sevilla. De zonnige straten, de levendige cultuur en het vurige Spaanse temperament hebben allemaal bijgedragen aan het creëren van een koffie die de ziel van Spanje in elke slok weerspiegelt.

We hebben als doel die Spaanse koffie-ervaring toegankelijk te maken voor liefhebbers over de hele wereld. Met onze superieure koffie capsules brengen we de smaak en de geur van een authentiek Spaans bakkie direct naar jouw huis. Het maakt niet uit waar je bent, of het nu aan de andere kant van de wereld is of gewoon in je eigen keuken, wij brengen Spanje naar jou toe.

Onze espresso cups zijn met zorg samengesteld, met behulp van de beste koffiebonen die de Spaanse regio te bieden heeft. We houden vast aan traditionele methoden om ervoor te zorgen dat elke kop koffie die je zet, doordrenkt is met de rijke, volle smaak die onze koffie kenmerkt. Catunambú staat garant voor een authentieke Spaanse koffiebeleving, elke keer weer.

Dus, sluit je ogen, neem een slok en laat onze koffie je meenemen op een reis naar het zonnige Spanje. Proef de passie, proef de traditie, proef Catunambú.

Catunambú vs. Nespresso

Catunambú's koffie capsules brengen de wereldwijde diversiteit van koffiebonen direct naar je kopje. In tegenstelling tot de beperkte opties van Nespresso cups, biedt Catunambú een rijke variatie aan smaken. Elk kopje Catunambú belooft een buitengewone smaakervaring dankzij hoogwaardige ingrediënten en een zorgvuldig productieproces.

Bovendien overtreffen de cups van Catunambú de kwaliteit van Nespresso compatibele capsules en blijft het trouw aan duurzaamheid en ethische handel. Voor koffieliefhebbers die een ervaring zoeken die verder gaat dan  Italiaanse Nespresso capsules, zijn cups van Catunambú de ultieme keuze.

Meer informatie

Wil je ontdekken hoe overheerlijk onze authentieke koffie cups zijn? Je kunt het eenvoudig bestellen via onze website. Voor 12:00 uur bestelt? Morgen in huis!