Catunambu

Catunambu koffie staat voor hoogkwalitatieve koffie. Een uitzonderlijke smaak met een intens aroma en een unieke versheid. Catunambu is een 100% Spaans familiebedrijf dat sinds 1987 met hart en ziel toelegt op het ambachtelijk roasten van de lekkerste koffie die er bestaat. Vanuit een missie om mensen gelukkig te maken met een heerlijke kop kwaliteitskoffie is het merk ontstaan en opende het heel wat jaar geleden een klein winkeltje in Sevilla. Vandaag de dag is Catunambu één van de oudste en bekendste koffiemerken in Spanje, marktleider in de horecakoffie en het enige merk wat nog 100% in Spaanse handen is. Deze kwaliteit koffie kun je online bestellen bij BonneBella CoffeeConcepts. Ontdek hier het assortiment van dit prachtige Spaanse koffiemerk.

Catunambu Predilect

De Catunambu Predilect is een koffie met een superieure blend met een unieke melange van 12 origines uit alle hoeken van de wereld. De bonen zijn 100% premium en het zijn Arabica bonen gecombineerd met een uitgekiende verpakkingsmethode die de uitstekende kwaliteit van de koffie waarborgt. Deze bonen zorgen voor het perfecte, heerlijke en zachte bakje koffie waar je elk moment van de dag van kan genieten.

catunambu predilect

Shop Catunambu Predilect

Geniet van een superieure blend en een unieke koffiemelange met de Catunambu Predilect koffiebonen.

Bestellen

Gemalen Catunambu koffie

Gemalen koffie doet veel mensen denken aan vroeger. De geur van een vers gezette pot koffie die langzaam door het huis verspreidt. Met de gemalen koffie van Catunambu biedt je jouw gasten een echte kop kwaliteit koffie aan. Een aroma gemaakt van Arabica bonen uit Midden- en Zuid-Amerika, Brazilië en Afrika. Één van de meest gedronken koffiesoorten ter wereld en je besteld deze eenvoudig bij BoneBella. De gemalen koffie is te verkrijgen met cafeïne en zonder cafeïne. 

catunambu gemalen

Shop gemalen Catunambu koffie

Een aroma gemaakt van Arabica bonen uit Midden- en Zuid-Amerika, Brazilië en Afrika en één van de meest gedronken koffiesoorten ter wereld.

Bestel direct

Catunambu Cups

De overheelijke Catunambu koffie uit Sevilla is ook in cups verkrijgbaar. De hoge kwaliteit predilect koffie, de allerbeste blend van de meesterbrander, maar dan in capsules. Geschikt voor Nespresso® koffiemachines en een gevarieerd aanbod aan verschillende smaken. 

catunambu cups

Shop Catunambu Cups

Een uiterst gevarieerd aanbod met voor elk wat wils. Een unieke smaaksensatie gegarandeerd!

Shop

Tea Quiero

Wij hebben niet alleen Catunambu koffie in ons assortiment, maar wij verkopen ook Tea Quiero. Dit is een theelijn van Catunambu waarvan de naam is geinspireerd op het Spaanse 'te Quiero'. Een Biologische Fairtrade thee met hoogwaardige grove thee in maarliefst 8 verschillende smaken. Geïnspireerd door de streek Andalusië, de thuisbasis van het Spaanse koffiemerk. 

tea quiero

Shop Tea Quiero

100% Pure thee waarvan de verpakking 100% afbreekbaar is.

Bestellen