Training

BonneBella geeft uw haar klanten trainingen en opleidingen op het gebied van koffie maken en het optimale gebruik van de apparatuur. “Daarbij is aandacht het allerbelangrijkste credo. “Met de koffie’s en thee die BonneBella levert en alle nazorg en advies die daarbij wordt verstrekt, halen klanten het optimale uit hun koffie.” André heeft in de loop der jaren meerdere Baristi opgeleid die nu hun kennis inmiddels ook weer doorgeven aan hun medewerkers of mede baristi!

Sinds 1995 geeft André trainingen aan vele kandidaten en geeft daarnaast ook gastcolleges op scholen of workshops voor bedrijven. Ze worden omlijst door het vertellen van ervaringen, anekdotes en wetenswaardigheden op het gebied van koffie en thee of welke betrekking hebben op de horeca in de breedste zin des woords. André geeft deze samenkomsten altijd een vrolijke noot mee en kan daarnaast uw personeel op een leuke manier waardering bijbrengen over koffie en alle facetten die erbij horen!

Wilt u uw personeel eens op een leuke manier motiveren in de verkoop, gastvrijheid of op het gebied van het echte koffiemaken; neem dan contact op middels het contactformulier op onze site!