Langere levertijd op Jura koffiemachines door Black Friday gekte

Langere levertijd op Jura koffiemachines door Black Friday gekte

Wegens de Black Friday gekte die dit weekend heeft plaatsgevonden, hanteren wij tijdelijk een iets langere levertijd dan dat je van ons gewend bent op Jura koffiemachines. Ook wij hadden niet voorzien dat zoveel mensen een koffiemachine via onze webshop of winkel zouden aanschaffen. Hiervoor dus alvast onze excuses!

Wanneer wordt mijn apparaat geleverd?

Een terecht vraag die jij als koper natuurlijk hebt. Met man en macht proberen wij om alle orders zo snel mogelijk te leveren. Helaas was niet ieder apparaat op voorraad. Houd dus rekening met een langere levertijd dan 2 werkdagen. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de huidige status van jouw aankoop, twijfel niet en neem gerust contact op met een van onze experts. Wij vertellen je graag meer over jouw order!

Modellen niet leverbaar

Naast de gekte die Black Friday teweegbracht, hebben wij ook te maken met een landelijke schaarste van een aantal modellen. Met name de nieuwe J8 en E4 is niet uit voorraad leverbaar. Bij deze producten hebben wij een melding geplaatst dat jij, de koper, hier helaas rekening mee moet houden. Staat de melding niet bij het product? Bestel dan gerust want dat proberen wij om hem binnen 1-2 werkdagen bij jou thuis af te leveren.