Bespaar en neem koffie mee van huis voor onderweg

Bespaar en neem koffie mee van huis voor onderweg

€2,60 is wat je gemiddeld voor een kopje koffie betaald op het station. En als je een echte koffiedrinker bent, kan dit oplopen in de maandelijkse kosten. Maar dat kan anders. Door je eigen beker mee te nemen bespaar je vaak al €0,50 en wanneer je je eigen koffie meeneemt in de beker kost dit niet meer dan €0,10 tot €0,35 (afhankelijk van machine en koffiesoort). Maar, hoe maak je jouw coffee to go ervaring nou echt het beste? Dat doe je met een goede koffiebeker!

Oplopende kosten voor coffee to go

Voordat we het gaan hebben over een geschikte koffiebeker willen we graag duidelijk maken hoeveel je maandelijks kunt besparen wanneer je niet kiest voor coffee to go. Laten we een algemene berekening houden. Een kop koffie kost €2,25 (normale koffie) en hiervoor krijg je 250 ml. Wanneer je wekelijks 3 maal besluit om koffie te halen, kom je op maandelijks €27,- aan koffie uitgaven. Wanneer je zelf koffie mee zou nemen kost het je op zijn meest €0,35. Doe je dit 3 maal per week kost het je maandelijks €4,20. 

Per kopje koffie bespaar je dus minimaal €1,90 wanneer je deze zelf van huis meeneemt. Dit betekent dat je na aanschaf van een goede thermos koffiebeker deze binnen korte tijd hebt terugverdiend en kunt gaan beginnen met besparen. En hoe groter en beter de koffiebeker isoleert, hoe meer je kunt besparen. 

Een goede coffee to go beker

Koop een geschikte koffiebeker voor onderweg. Het is het dubbel en dwars waard. Een koffiebeker voor onderweg heeft een aantal vereisten. De beker moet lekvrij zijn, stevig & duurzaam, lang warm houden en makkelijk in gebruik zijn. Vergeet niet dat je idealiter een BPA vrije koffiebeker koopt. BPA is een schadelijke stof die verwerkt zit in vele van onze dagelijkse gebruiksartikelen, zoals bordjes, bekers en bestek. Veelal zit dit verwerkt in (hard)plastic. 

Er zijn vele koffiebekers op de markt welke geschikt zijn voor koffie onderweg, maar een betere dan de Stanley PMI koffiemokken hebben we nog niet gevonden. Ze voldoen aan alle vereisten voor een goede koffiebeker en komen in verschillende versies en kleuren. Bij Thermoz.nl bestel je de Stanley PMI koffiebekers voor de laagste prijs en met snelle levering. Extra profiteren doe je door de speciale Bonnebella kortingscode te gebruiken:

BONNEBELLA10 voor 10% korting bij het afrekenen.

stanley koffiebekerstanley thermosbeker

Bonnebella helpt graag!

Heb jij vragen over koffie? Of over onze producten, zoals de Jura machines? Dan helpen we je graag! Neem contact met ons op en wie weet kunnen we je wat bijbrengen!

 


Marloe van Dijk