Eindhoven

RUIME VOORRAAD MACHINES BESCHIKBAAR

De winkel in Eindhoven voor Catunambú, Jura en Moccamaster.

Aan de Hastelweg 254 in Eindhoven zijn wij gevestigd in het pand van Espresso Zueco en Catunambú Nederland. Hier vind u ook een breed assortiment espressomachines, klein voor thuisgebruik of groter voor in de horeca.

Onze winkel is ingericht met een uitgebreid Catunambú, Jura en Moccamaster assortiment. Alle machines, accessoires en onderhoudsartikelen hebben wij standaard ruim op voorraad. In Eindhoven hebben wij ook een uitgebreid assortiment (klein)zakelijke koffiemachines.

Bij het kiezen van de juiste machine is de kleur uiteraard een belangrijke factor, wij zorgen altijd voor een representatief beeld zodat u de juiste Jura kunt kiezen voor bij u thuis of op kantoor.

De machines staan klaar om gebruikt te worden zodat we u ieder detail kunnen laten zien en proeven. Of u nu een heerlijke espresso met prachtig crema of een cappuccino met lobbig schuim wilt proeven, wij laten u graag zien hoe het werkt.

Wees welkom aan de Hastelweg 254! De koffie staat (bijna) voor u klaar.

Wanneer u er voor kiest een Jura bij ons aan te schaffen krijgt u er altijd een welkomstpakket bij zodat u bij thuiskomst gelijk kunt genieten van deze heerlijke combinatie. Grote van het pakket varieert per machine, we vertellen u er graag meer over!

Welkom op afspraak, ook bezorgen wij machines en andere producten graag bij u thuis!

Neem contact met ons op voor bestellingen en of vragen.

Openingstijden:
Maandag  13:00 tot 17:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 en 17:00
Zaterdag op afspraak

Hiernaast staan we graag op afspraak voor u klaar!

Hastelweg 254
eindhoven@bonnebella.nl
040 2491373

Persoonlijk advies

Andre Fieten