De beste koffiemachine voor thuis
Win een Jura t.w.v. €749,00

Spelregels winactie Jura D4

Doe jij al mee aan de winactie? BonneBella geeft de komende maand een gratis Jura D4 koffiemachine weg! Hier zitten wel een aantal spelregels aan verbonden. Lees de spelregels van onze winactie hieronder:

1. Gebruik de kortingscode

De bestellingen die met de promotiecode: ikwileenjurad4 zijn geplaatst via de webshop spelen mee aan deze winactie. Wil je extra veel kans maken? 

2. Webshop-only orders

Alleen bestellingen op de webshop met de promotiecode spelen mee aan de winactie. Daardoor zijn orders en en aanvragen per e-mail, in de winkel of telefonisch uitgesloten van deelname.

3. Bestellingen tot en met 10 juli 2022 spelen mee

Onze actie loopt tot 11 juli 2022. Dus alleen de bestellingen tot en met 10 juli maken kans op de gratis Jura D4 koffiemachine ter waarde van € 749,-.  

4. De Jura D4

Ben jij de gelukkige winnaar van de Jura D4 koffiemachine? Dan zouden wij jou graag de koffie machine overhandigen. Wij nodigen je uit in onze winkel voor een passende uitleg en instructie. Mocht dit niet lukken? Dan is opsturen ook een optie! Met de machine zet je espresso, koffie en heet water voor één kopje en twee kopjes. 

5. Is meer bestellen meer kans?

Ja! Iedere bestelling die jij plaatst met de kortingscode levert een extra deelname op. Er is geen limiet aan het aantal deelnames. Dus schroom niet om te bestellen!

6. Is de trekking onafhankelijk?

Uiteraard! De trekking is volledig onafhankelijk en doen via wij een extern platform. Hierdoor sluiten wij enige vorm van voorkeur uit!

Heb je nog vragen over onze actie? Neem dan gerust eens contact op met een van onze specialisten.

Marloe van Dijk