Koffie Meppel

Welkom bij Bonnebella, uw koffie leverancier in Meppel! Bent u op zoek naar de beste koffiebonen, koffiemachines, en accessoires? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als een van de toonaangevende koffie leveranciers in Meppel en omgeving, bieden wij een uitgebreid assortiment van hoogwaardige koffieproducten en uitstekende service aan onze klanten.

Onze showroom in Meppel

Als u op zoek bent naar de beste koffieproducten, bent u van harte welkom in onze showroom in Meppel. Hier kunt u ons assortiment van koffiebonen, koffiemachines en apparatuur, en accessoires bekijken en testen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw koffiebehoeften. In onze showroom kunt u de kwaliteit en smaak van onze koffie zelf ervaren en ontdekken waarom Bonnebella de beste keuze is voor uw koffie.

Waarom kiezen voor Bonnebella?

Bij Bonnebella streven we naar de hoogste kwaliteit en de beste service voor onze klanten. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen als uw koffie leverancier in Meppel:

Kwaliteit en smaak

We hechten veel waarde aan de kwaliteit en smaak van onze koffieproducten. Onze koffiebonen worden zorgvuldig geselecteerd. Wij bieden enkel hoogwaardige merken aan om de beste smaak en lekkerste aroma te garanderen. We streven naar constante kwaliteit en verbeteren voortdurend ons assortiment om aan de smaakvoorkeuren van onze klanten te voldoen.

Service en support

Bij Bonnebella staat service hoog in het vaandel. Ons team is altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en te ondersteunen bij uw koffiebehoeften. We bieden ook professionele technische ondersteuning voor onze koffiemachines en apparatuur, zodat u altijd kunt rekenen op de beste service.

Openingstijden

Ons pand, gevestigd aan de Grote Akkerstraat 32 in Meppel, is op de volgende tijdstippen geopend:

  • maandag: 13:00-17:00
  • dinsdag: 10:00–17:00
  • woensdag: 10:00–17:00
  • donderdag: 10:00–17:00
  • vrijdag: 10:00–17:00
  • zaterdag: 10:00–17:00
  • zondag: gesloten

Neem contact op