Jura refurbished koffiemachines

Wij hebben tijdelijk een partij Jura refurbished modellen, hiermee bespaar je al snel ruim €150,-! Een unieke kans om nagenoeg nieuwe machines te bestellen die een tweede kans verdienen. Niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. De machines worden geleverd met volledige garantie, boekjes en reinigingstabletten. We hebben maar beperkte voorraad, dus OP=OP. 

Lees meer

0 Productengevonden

Gebruikte Jura machine kopen? Volledig refurbished Jura machine door Bonnebella

Refurbished modellen zijn wat anders dan tweedehands modellen, het zijn eigenlijk tweedekans modellen. De koffiemachines zijn namelijk nagekeken en gereviseerd. Ze worden met strenge controle getest op kwaliteit en functioneren en zonodig worden er onderdelen gerepareerd of vervangen. Het grote verschil met tweedehands modellen is dat je op deze koffiemachines garantie hebt. Je koopt zekerheid en bent ook nog eens duurzaam bezig! Producten worden niet weggegooid, maar worden op een professionele wijze als nieuw gemaakt. 

Gratis bij jou thuisbezorgd

De refurbished koffiemachines worden gratis bij jou thuisbezorgd. We hebben maar beperkte voorraad, dus wacht niet en bestel direct om de allerbeste koffiemachines te bestellen voor een hele mooie prijs. Heb je vragen over de modellen of wil je graag meer informatie? Geen probleem! Neem contact op met één van onze experts, zij kunnen je alles vertellen over de koffiemachines.

Andre Fieten