Jura melkhouder

Een Jura melkhouder is het perfecte accessoire stuk voor de liefhebbers van een cappuccino, latte macchiato of een flat white. Deze glazen houder sluit naadloos aan op het design van de Jura machines en kan indien nodig worden aangesloten op de volautomaat.

Bestel direct

 

 

Voordelen van een glazen melkhouder  

De luxe, glazen houder van Jura brengt vele voordelen met zich mee. Zo is deze eenvoudig op te bergen in koelkasten, geschikt voor een vaatwasser en heeft de roestvrijstalen melklans de perfecte aansluithoogte. Dankzij deze ideale hoogte kan de melk gemakkelijk worden aangezogen en opgeschuimd. De bereiding voor een heerlijke kop koffie kan direct gestart worden wanneer de melkslang aan de afdekking wordt gekoppeld. Steekverbindingen garanderen een schone aanvoer van de melk. Het gedeelte aan de buitenkant van de melkslang, welke vaak vervuild is, zal nooit direct contact maken met de melk.

Jura accessoires

Bij BonneBella kun je terecht voor een uitgebreide en complete collectie van Jura accessoires. Deze stukken zijn perfect afgestemd voor de koffie-volautomaten van het Zwitserse merk. Genieten van het perfecte kopje koffie wordt hierdoor gegarandeerd. Naast de Jura accessoires bieden wij ook apparaten en accessoires aan voor:

Ontdek alle accessoires

Eenvoudig bestellen bij BonneBella

Als onafhankelijke leverancier van de lekkerste koffie- en theeconcepten is BonneBella dé totaalleverancier voor de horeca, bedrijven of de particulier. Op onze website ontdek je het volledige aanbod van al onze producten. Kom je liever langs in de winkel? Dat kan! Wij zijn gevestigd in Hoogeveen en Eindhoven en staan altijd klaar voor passend advies. Bij vragen over onze diensten of producten kun je contact met ons opnemen via telefoon, Whatsapp of mail.

Contact opnemen