Verzenden & retourneren

Bonnebella verzendt alle bestellingen met een professionele bezorgdienst. Zij streven er naar om onze zendingen binnen 24 uur te bezorgen. Bestellingen voor 12:00 uur geplaatst en voldaan via iDeal worden dezelfde werkdag verstuurd indien voorradig in ons eigen magazijn (voorraadstatus: levertijd 1 à 2 werkdagen)! Zodra wij uw bestelling aanbieden bij onze vervoerder ontvangt u van ons systeem automatisch een e-mail waarin staat aangegeven dat uw bestelling verzonden is. Ondanks dat zendingen naar Belgie over het algemeen ook binnen 24 uur worden geleverd, kan hier voorkomen dat door transport naar het buitenland enige vertraging opleverd.

Alle orders die op vrijdag na 12.00 uur geplaatst worden, zullen maandag in behandeling genomen worden!

Mocht u na ontvangst van deze e-mail alsnog de dag van levering of het afleveradres willen wijzigen dan kunt u dit dezelfde dag tot 24:00 uur aanpassen via de link in de door u ontvangen e-mail. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om het pakket bij één van de vele afhaalpunten bij u in de buurt te laten bezorgen zodat u zelf het moment van ontvangen kunt bepalen. (vergeet in dat geval niet uw legitimatie mee te nemen!)

Track&Trace

Als uw bestelling via pakketpost wordt verstuurd dan ontvangt u van ons op de dag van verzenden een e-mail met daarin een track&trace code. U kunt ervan uitgaan dat de zending de volgende werkdag bij u zal worden aangeboden.

Bent u niet aanwezig op het moment van afleveren?
Dan is het mogelijk dat het pakket bij uw buren zal worden aangeboden. In dit geval ontvangt u een kennisgeving in uw brievenbus waarin staat op welk huisnummer het pakket is afgeleverd. Wilt u dat een levering absoluut niet bij uw buren mag worden aangeboden dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld bij het afronden van uw bestelling.

Verzendkosten

De verzendkosten naar een adres in Nederland of België bedragen € 5,95 en is gratis vanaf € 50,-. Overige landen op aanvraag.

Retourneren

Wilt u een artikel ruilen of retourneren? Dat is uiteraard geen probleem bij BonneBella! Gelieve ons dan een e-mail te sturen, met daarin uw wensen. Wij sturen u vervolgens via e-mail de retourinstructies. De portokosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Zorg er voor dat het product onbeschadigd is en dat de eventueel aanwezige productdoos nog heel is. Vanzelfsprekend kunt u het artikel ook gratis retourneren bij onze afhaallocatie in Hoogeveen.

Herroepingsrecht

Bij levering van producten:

  1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.
  2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
  3. Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het modelformulier. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.
  4. Indien de klant na afloop van de in lid 2 en 3 genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.

Bij levering van diensten:

  1. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 14 dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst.
  2. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.