Het ontstaan van de ultieme koffie- en thee-ervaring in Oldenzaal

Het ontstaan van de ultieme koffie- en thee-ervaring in Oldenzaal

Hoi! Mijn naam is Oksana Zubenko, de nieuwe eigenaresse van Bonnebella Oldenzaal. Ik zou graag een persoonlijk verhaal met jullie willen delen, zodat jullie niet alleen mij, maar ook Bonnebella Oldenzaal beter leren kennen. 

Een nieuw begin

Het begon op een dag dat ik thuiskwam na een lange dag van mijn werk als procesingenieur. Het bedrijf waar ik werkzaam was, is fantastisch en heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden, maar ik vroeg me af: "Wat wil ik doen met mijn leven?”

Die vraag spookte door mijn hoofd terwijl ik serieus overwoog een nieuw bedrijf te starten. Precies op het goede moment, belde een vriendin mij op. We waren gezellig aan het bijpraten en plots kwam het openen van een koffiewinkel ter sprake. Het was alsof alle puzzelstukjes op hun plek vielen en ik besefte dat dit mijn kans was om mijn droom waar te maken. 

Nieuwe winkel in oldenzaal

Van een droom naar de werkelijkheid; Bonnebella Oldenzaal

Het idee van een eigen winkel deed me nadenken over wat ik werkelijk wilde creëren: Bonnebella Oldenzaal. Ik was er zeker van dat mijn winkel meer moest zijn dan alleen een plek om koffie en thee te kopen; het moest een plek zijn met een ziel. Een plek waar mensen niet alleen producten kopen, maar een ervaring beleven.

Een warme en uitnodigende sfeer creëren is voor mij essentieel. Ik wil dat mensen met een glimlach op hun gezicht naar huis gaan, wetende dat ze iets bijzonders hebben ervaren. Dat is precies wat Bonnebella Oldenzaal is en waar het voor staat. 

Wat eerst een droom was, is uitgegroeid tot een idee en is uiteindelijk werkelijkheid geworden. Ik zal de winkel samen met mijn vriend Niek openen en onze kinderen willen ons graag helpen. Bonnebella Oldenzaal is een echte familiezaak waarin liefde en geluk centraal staan. 

BonneBella oldenzaal

Assortiment koffie en thee 

Mijn liefde voor koffie is diepgeworteld en ik hecht enorm veel waarde aan kwaliteit. Daarom is het mijn streven om elke consument een uitgebreid assortiment aan koffie en thee aan te bieden. Wil je thuis genieten van onze koffie of in onze winkel ontspannen met een warm drankje? De keuze is geheel aan jou. 

Als je op zoek bent naar een perfect cadeau voor je dierbaren of jezelf wilt verwennen, hebben we een selectie van hoogwaardige en betrouwbare Zwitserse koffiemachines in onze winkel. Op deze manier kun je ook gewoon thuis genieten van de ultieme Bonnebella koffie-ervaring. 

Oksana Zubenko van BonneBella

Welkom in de winkel

Ik ben blij aan te kunnen kondigen dat de opening van onze winkel gepland staat op vrijdag 19 januari 2024 om 14:00 uur. Het adres is: Steenstraat 22, 7571 BK Oldenzaal.

Het zou geweldig zijn om jullie allemaal daar te verwelkomen.

We willen werken aan een fijne plek waar passie voor koffie samensmelt met een hartelijke sfeer. Ik kijk er naar uit om niet alleen mijn droom te verwezenlijken, maar ook om anderen te inspireren en een gemeenschap van koffieliefhebbers te verwelkomen.

Tot snel!

Oksana Zubenko
Eigenaresse, Bonnebella Oldenzaal


BonneBella Oldenzaal