Theewinkel Meppel

Welkom bij Bonnebella! Als onafhankelijke- en betrouwbare leverancier van verschillende koffie- en theeconcepten bieden we natuurlijk een uitgebreid assortiment van hoogwaardige theeën en bijbehorende accessoires aan. Onze passie voor thee en onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid maken ons de ideale bestemming voor thee-liefhebbers uit Meppel en omgeving. 

Ontdek het complete aanbod

Bradley's: Traditionele en kwalitatieve thee uit Engeland

Bij Theewinkel Meppel zijn we trots om Bradley's thee in ons assortiment te hebben. Bradley's is een gerenommeerd Engels theebedrijf dat bekend staat om hun traditionele en kwalitatieve theeën. Met een rijke geschiedenis heeft Bradley's een reputatie opgebouwd als producent van heerlijke en authentieke theeën. Van klassieke zwarte thee tot delicate groene en witte thee, Bradley's biedt een uitgebreid scala aan smaken en blends die thee-liefhebbers over de hele wereld aanspreken. 

Catunambu (Tea Quiero): Authentieke Spaanse thee

Naast BonneBella en Bradley's, hebben we ook een speciale plaats in ons hart voor Catunambu Tea Quiero, een Spaans merk dat bekend staat om hun authentieke en hoogwaardige theeën. Catunambu (Tea Quiero) heeft een passie voor thee die jarenlang teruggaat, en hun theeën zijn geliefd om hun rijke smaken en aroma's. Van klassieke zwarte thee tot fruitige infusies en bijzondere kruidenmelanges, Tea Quiero heeft voor elk wat wils. 

Openingstijden Bonnebella Meppel

Je kunt gezellig langs komen in ons pand aan de Grote Akkerstraat 32 in Meppel op de volgende tijden:

  • maandag: 13:00-17:00
  • dinsdag: 10:00–17:00
  • woensdag: 10:00–17:00
  • donderdag: 10:00–17:00
  • vrijdag: 10:00–17:00
  • zaterdag: 10:00–17:00
  • zondag: gesloten

Neem contact op

Alt title