IJskoffie met karamel siroop

Op een warme dag genieten van een ijskoude dorstlesser? Maak dan gemakkelijk en snel deze lekkere verkoelende IJskoffie met karamelsiroop. Lees verder en ontdek hoe eenvoudig het is om deze heerlijke ijskoffie te maken.

Wat heb je nodig?

Bereidingstijd: 5-7 minuten.

Ingrediënten:

Stap 1.

Om te beginnen pak je eerst een latte glas.

Zet daarna het latte glas onder de Koffie/Espresso machine.

Zet één kopje Espresso.

Laat de Espresso daarna afkoelen.

Terwijl je moet wachten tot de koffie is afgekoeld, kun je al vast de opgeschuimde koude melk maken of de gewone koude melk pakken.

Stap 2.

Nadat de espresso is afgekoeld, kun je de volgende ingrediënten toevoegen:

  • IJsklonten
  • Één pomp Teisseire siroop
  • 200 ml koude opgeschuimde of gewone melk 

Stap 3.

Pak een rietje en geniet van je zelf gemaakte, overheerlijke IJskoffie met karamel siroop.

Tip: Top jouw ijskoffie nog af met  een toef slagroom en wat karamelsiroop hier overheen, dit maakt het extra lekker.

 

Bekijk ook onze andere gemakkelijke recepten die te vinden zijn op onze website.