Koffie winkel Meppel

Bonnebella is dé koffie winkel in Meppel. Of je nu een professionele barista bent of gewoon wilt genieten van een heerlijk kopje koffie thuis, wij hebben alles in huis. Als onafhankelijke en betrouwbare leverancier van diverse koffie- en theeconcepten, verwelkomen we u dan ook graag in onze nieuwe BonneBella Showroom aan de Grote Akkerstraat 32 in Meppel!

Bonnebella: Passie voor Koffie en Kwaliteit

Als het gaat om koffie, is Bonnebella inmiddels een bekende naam in Nederland. Wat begon is als een liefde voor koffie is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf dat koffieliefhebbers voorziet van hoogwaardige koffiemachines, koffiebonen, thee en nog veel meer. Op deze manier heeft Bonnebella voor een ieder wat wils. 

Voor wie is BonneBella?

Of je nu werkzaam bent in de horeca, op het kantoor of in een ander bedrijf, onze vestiging in Meppel is de ideale plek voor jou! Hier vindt u een uitgebreide collectie professionele koffiemachines voor de horeca, kantoor- of bedrijfsomgeving. In de showroom heeft u ook de mogelijkheid om zelf te proeven en te testen. Je kunt in alle rust de machines uitproberen voordat je een beslissing maakt. En mocht je nou een nieuwe koffiemachine aanschaffen, dan kun je deze direct meenemen. Als je wilt, kunnen we jouw koffiemachine ook zonder extra kosten bij jou thuis bezorgen en instellen!

Extra service

Verder kun je bij ons terecht voor reparaties, service en onderdelen voor Jura- of Nivona-machines. Onze zakelijke machines worden ter plaatse door ons geserviced. Kortom, BonneBella is uw totaalleverancier voor alle koffie- en theevoorzieningen voor particulieren, horeca en bedrijven. Naast ons uitgebreide assortiment zorgen we ook graag voor opleiding en training voor iedereen die met koffie werkt!

Openingstijden

Onze showroom in Meppel is op de volgende tijden geopend:

  • maandag: 13:00-17:00
  • dinsdag: 10:00–17:00
  • woensdag: 10:00–17:00
  • donderdag: 10:00–17:00
  • vrijdag: 10:00–17:00
  • zaterdag: 10:00–17:00
  • zondag: gesloten

Neem contact op