De beste koffiemachines
Vind je bij BonneBella

De beste koffiemachine

Een koffiemachine kan je allerbeste vriend zijn: zowel voor je medewerkers als klanten! Daarom is het van uitermate belang dat zo'n machine precies doet wat je van hem verlangt: de allerbeste koffie zetten! 

Ik zoek een machine voor..

Koffiemachine voor bonen

Klein zakelijk

Vanaf € 599,00

Koffiemachines voor groot zakelijk en horeca

Groot zakelijk>

Vanaf € 1490,00

2-5 jaar garantie op koffiemachines

Met al meer dan 25 jaar ervaring in de koffiebranche heeft BonneBella het aanbod van koffiemachines zorgvuldig samengesteld. Alleen de beste koffiemachines zijn in het assortiment opgenomen zodat jij als consument gegarandeerd een heerlijke kop koffie krijgt. Daarnaast bieden wij op onze machines een garantie van 2 tot 5 jaar zodat jij je nooit zorgen hoeft te maken.

Een top aankoop gedaan!

2 weken terug een Jura E8 gekocht in de winkel, we werden goed geholpen door André en kregen zelfs een verrassings pakket bij aankoop. We kunnen niet anders dan tevreden zijn over de kwaliteit van het apparaat en de service. Toppers!

E. Duinkerken uit Hoogeveen

     

Twijfels? Kom dan gerust eens langs in onze winkel

Een beste vriend kies je niet zomaar; je moet namelijk een oprechte klik voelen. Daarom kun je bij twijfel het beste langskomen in een van onze winkels. Onze experts adviseren je graag en laten je het verschil proeven.

Afspraak maken  Bezoek ons