Terugblik: Opening BonneBella Meppel onverdeeld succes!

Terugblik: Opening BonneBella Meppel onverdeeld succes!

Op vrijdag 28 april 2023 was het dan eindelijk zo ver. De opening van een extra BonneBella locatie in het o zo mooie (en gezellige) Meppel! Na maandelang hard werken was de opening daadwerkelijk een kers op de taart. Henry & Monique, het onafscheidelijke koppel die het vaste gezicht zijn van de nieuwe winkel, waren simpelweg overweldigd door de hoeveelheid mensen die de tijd namen om de spiksplinternieuwe winkel te bezoeken. Om een ieder die het gemist heeft toch enigszins in de geweldige dag mee te nemen, blikken wij kort terug op de opening.

Een rustig begin

Nadat klokslag onze deuren om 09.00 geopend waren, bleef het de eerste twee uurtjes behoorlijk rustig in de nieuwe winkel. Reden tot paniek? Zeker niet! Het is natuurlijk volkomen logisch dat iedereen zijn of haar roes nog moest uitslapen vanwege de voorgaande Koningsdag. Een tip van ons voor jullie: een goede bak koffie in de ochtend kan de kater voor het restant van de dag doen verminderen. 

Toen Meppel langzamerhand weer tot leven kwam in het verloop van de ochtend, kwamen er mondjesmaat steeds meer mensen de winkel binnentreden. En met succes! Want naast de gezelligheid ging ook al snel de eerste kilo koffiebonen over de toonbank in Meppel.

De eerste aankoop: mevrouw Schouten

Mevrouw Schouten uit Meppel beet het spits af en zorgde voor de eerste rinkelende kassa in Meppel. Dat is natuurlijk harstikke mooi, maar volgens ons niet het allerbelangrijkste van de winkel. Koffie verbindt. En zo hebben wij in het restant van de dag haar nog vaker mogen verwelkomen in de winkel. We zijn uiteindelijk zelfs nog in haar appartement geweest om eigenhandig een nieuwe Jura E6 te mogen installeren die (vermoedelijk) tijdens het derde bezoek werd aangeschafd. Mevrouw Schouten, u bent een topper! Hopelijk tot snel in onze winkel in Meppel want daar staat de koffie zeker klaar.

BonneBella in Meppel

Meer drukte en gezelligheid in de middag en avond

Terwijl de ochtend werd vervangen door de middag, werd de winkel steeds drukker en drukker. Gedurende de middag durven wij eigenlijk te stellen dat de winkel constant bomvol was met (oud)-collega's, vrienden, familie en natuurlijk de mensen uit Meppel. Constant vond er een dialoog plaats over onze passie: koffie, thee en alles wat daaraan gerelateerd is. Door de ondersteuning van Jolanda namens het Jura promotieteam zijn diverse koffiemachines haarfijn tot in de details uitgelegd, waarvoor dank.

Op basis van de bezoekers, de reacties en het aantal verkopen durven wij dan ook te stellen dat het een succesvolle opening was. Wij van BonneBella willen nogmaals benadrukken dat wij echt overweldigd waren door de enthousiaste en leuke reacties die wij hebben mogen ontvangen.

De koffie of thee staat zeker klaar voor een ieder die onze winkel bezoekt, dus hopelijk tot snel aan De Grote Akkerstraat 32 in Meppel!

Koffiezaak BonneBella in Meppel  Drukte in de koffiewinkel van Meppel

André Fieten bij BonneBella in Meppel  Henry Okken en Bobby