Het begon allemaal met een witte Jura E6...

Het begon allemaal met een witte Jura E6...

Als ik terugdenk aan hoe het allemaal begon, kan ik niet anders dan glimlachen. Koffie heeft altijd een centrale rol gespeeld in ons leven. Het begon allemaal tijdens onze vroege dates, waar we vaak samen zaten bij het Konkeltje in Zwolle, genietend van heerlijke koffie en de gezellige sfeer. Het was daar dat de droom ontstond om ooit zelf een soortgelijke winkel te hebben. Maar het leven nam ons mee op een ander pad en we vonden banen in een totaal andere wereld dan de koffiewereld.

Een unieke kans

Maar het lot had andere plannen voor ons. Een paar maanden geleden waren we op zoek naar een volautomaat koffiemachine en kwamen we terecht bij Andre aan het Haagje, waar we eerder al een machine hadden gekocht en zeer tevreden over waren. We gingen kijken naar een Jura, een merk waar we al lange tijd van gecharmeerd waren, en kochten op datzelfde moment een prachtige witte Jura E6. Met de doos in onze handen deelden we onze geschiedenis bij het Konkeltje met Andre, en toen maakte hij een grapje:

"Of willen jullie misschien een eigen Bonnebella in Meppel beginnen?" zei Andre met een knipoog. En tot onze eigen verbazing antwoordden we in koor: "JA, DAT WILLEN WE!"

En zo begon ons avontuur...

Het aftellen is begonnen

De voorbereidingen voor de opening van Bonnebella in Meppel op 28 april zijn in volle gang. Het voelt soms nog steeds als een droom, en we knijpen elkaar af en toe om te checken of het wel echt waar is. Maar het is absoluut realiteit, en we hebben ontzettend veel zin om onze droom waar te maken.

Monique en Henry van BonneBella Meppel

Bonnebella in Meppel wordt een plek waar koffie- en theeliefhebbers gezellig langs kunnen komen om onze collectie te bekijken. Ons assortiment is met zorg samengesteld en bevat een ruime selectie van de beste koffiemachines, -bonen en een grote voorraad thee . We willen onze klanten een unieke ervaring bieden, waarbij kwaliteit en gastvrijheid centraal staan.

Kom gezellig langs!

Vanaf 28 april kun je ons bezoeken aan de Grote Akkerstraat 32 in Meppel. Desbetreffende dag vindt ook onze grote opening plaats die de echte koffieliefhebber zeker niet mag missen, dus wees erbij. Op de reguliere dagen zijn onze deuren op de volgende tijdstippen geopend:

  • maandag: 13:00-17:00
  • dinsdag: 10:00–17:00
  • woensdag: 10:00–17:00
  • donderdag: 10:00–17:00
  • vrijdag: 10:00–21:00
  • zaterdag: 10:00–17:00
  • zondag: gesloten

We zijn ontzettend dankbaar voor de steun en aanmoediging die we hebben ontvangen van onze familie, vrienden en lokale gemeenschap. Het is een avontuur waar we al lange tijd van hebben gedroomd en we zijn vastbesloten om er een groot succes van te maken!

Tot snel,

Henry & Monique

Neem contact op