André Fieten ...gepassioneerd door espresso.. !

Personal Catunambu45V2

Passie

André Fieten kan uren praten over koffie: over de kleur, de geur, de smaak maar ook over de dikte van de crema van een espresso ,over de temperatuur en wat dat met koffie doet en over de manier waarop een kopje koffie geserveerd word. "Bij een goed kopje koffie draait alles om de vier m's; melange, maling, machine en mens", zegt André. "Pas wanneer deze vier elementen goed met elkaar in balans zijn, heb je een perfecte kop koffie. Je kunt dus wel de juiste melange hebben, maar op het moment dat de molen van de koffiemachine onjuist staat afgesteld en je een te grove of te fijne dosering gemalen koffie geeft is je koffie dus minder lekker. Ook als de machine niet schoon is of te heet water afgeeft, heeft dat gevolgen voor de koffie.

Ervaring

Meer dan 21 jaar heeft André Fieten ervaring in de koffiebranche. Hij was in diverse functies actief zoals rayonmanager en accountmanager bij verschillende nationale en internationale koffiebranderijen. Beter gezegd: hij kent het product en alles wat daarbij komt kijken en hij heeft de connecties. In 2007 heeft André zijn eigen bedrijf opgericht: BonneBella Coffeeconcepts. André onderscheidt zich met BonneBella op een aantal punten van de bestaande koffieleveranciers. Daar waar de meeste koffieleveranciers met één merk koffie werken, heeft André diverse kwaliteitsmerken in zijn assortiment: Catunambu en Mocca D'Or. Ook filter- en instantkoffie ontbreken niet in het assortiment en worden van het merk Mocca D'Or geleverd. Daarnaast heeft BonneBella een grote collectie koffiemachines en bijbehorende accessoires. Maar het allerbelangrijkste verschil is dat BonneBella verder gaat dan alleen het adviseren over en afleveren van koffie. André en zijn collega's stellen de machines goed af en controleren regelmatig de smaak van de koffie en de conditie van de machine.

Training


BonneBella geeft uw haar klanten trainingen en opleidingen op het gebied van koffie maken en het optimale gebruik van de apparatuur. "Daarbij is aandacht het allerbelangrijkste credo. "Met de koffie's en thee die BonneBella levert en alle nazorg en advies die daarbij wordt verstrekt, halen klanten het optimale uit hun koffie." André heeft in de loop der jaren meerdere Baristi opgeleid die nu hun kennis inmiddels ook weer doorgeven aan hun medewerkers of mede baristi!

20141104 121521

Sinds 1995 geeft André trainingen aan vele kandidaten en geeft daarnaast ook gastcolleges op scholen of workshops voor bedrijven. Ze worden omlijst door het vertellen van ervaringen, anekdotes en wetenswaardigheden op het gebied van koffie en thee of welke betrekking hebben op de horeca in de breedste zin des woords. André geeft deze samenkomsten altijd een vrolijke noot mee en kan daarnaast uw personeel op een leuke manier waardering bijbrengen over koffie en alle facetten die erbij horen!

Wilt u uw personeel eens op een leuke manier motiveren in de verkoop, gastvrijheid of op het gebied van het echte koffiemaken; neem dan contact op middels het contactformulier op onze site!

Voor Overijssel en Gelderland

BonneBella Specialties Oost B.V.
Contactpersoon André Fieten 06-46169540

Voor Noord- en Zuid-Holland

BonneBella Specialties West B.V.
Strienemonde 15
3261 VC Oud Beijerland
Contactpersoon Ewoud Chaudron 06-13753239

Over Bonnebella

 bonnebella coffeegroup

 

Ooit begonnen in Westerbork, Drenthe nu inmiddels een gevestigde naam in geheel Nederland: BonneBella Coffee Group!

 

BonneBella is een onafhankelijk en betrouwbare leverancier van verschillende koffie- en theeconcepten.

Zowel zakelijke- als particuliere klanten zijn van harte welkom!

BonneBella Showroom

Het Haagje 136
7906 AD Hoogeveen
Telefoon: 0528-354551
Mobiel: 06-46169540

 

Bonnebella Zakelijk

Het Haagje 136
7906 AD Hoogeveen
Telefoon: 0528-354551
Mobiel: 06-46169540